Fanii Craiovei lui Mititelu, deplasare tristă la Turnu Măgurele. Ce li s-a întâmplat la meciul contra echipei fiului lui Dragnea

0
338

FC Universitatea Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, a jucat, sâmbătă, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, formaţia condusă de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, iar partida nu a fost lipsită de incidente.

Dacă pe teren s-a terminat 1-1, cu Craiova deschizând scorul în minutul 3 şi Măgurele egalând târziu, în minutul 84, dintr-un penalty, incidentele au apărut între fanii oaspeţilor şi forţele de ordine şi s-au terminat cu fanii ţinuţi în afara stadionului.

Recunoscuţi pentru antipatia pe care o poartă PSD, partid despre care susţin că, prin Lia Olguţa Vasilescu, a "girat" înfiinţarea rivalei CS U Craiova, în 2013, suporterii din Peluza Sud 1997 nu au ratat momentul să iasă în evidenţă. Prezenţi în număr mare, câteva sute, în deplasarea de la Turnu Măgurele, ultraşii i-au înjurat pe Valentin Dragnea şi Liviu Dragnea şi, imediat, au intrat în conflict cu forţele de ordine care asigurau liniştea pe stadion. Pentru că injuriile şi obscenităţile la adresa numărului 1 din PSD nu au încetat, suporterii nu au mai fost lăsaţi să intre pe stadion şi nu şi-au mai putut susţine echipa.

În timp ce în deplasări se ciocnesc cu jandarmii, fanii echipei lui Mititelu boicotează meciurile de acasă, supăraţi pe hotârârea omului de afaceri oltean de a duce echipa la Severin.

ULTIMA ORĂ FENOMENUL astronomic care are loc astăzi. TOTUL despre cum ne va influenţa el şi ziua când se va SCHIMBA ORA …articolul original