Fostul jucător al Dunării Galaţi, Rapid şi Dinamo, Dănuţ Lupu, a avut o intervenţie dură în legătură cu scandalul la Dinamo, dintre Florin Bratu şi Dan Nistor. De asemenea, fostul fotbalist nu a ratat ocazia de a-i critica în termeni duri pe conducătorii clubului.

"Eu l-aş lăsa pe Bratu în continuare pe bancă, dar niciodată n-aş renunţa la Nistor. Bratu va trebui să înveţe că poate fi şi criticat dacă vrea să ajună un antrenor mare. Vreau să-l întreb pe Bratu altceva. Când Nistor a jucat anul trecut şi l-a «făcut» pe Bratu antrenor, atunci Nistor era jucător? Se gândeşte doar la bani? A plecat la CFR pe 15.000 şi s-a întors la Dinamo pe 7.000.

Nistor nu e de vină! Îţi meriţi soarta dacă îi laşi pe conducătorii altor echipe să vorbească despre echipa ta. N-am nimic nici cu David, nici cu Bălănescu, n-am nimic cu nimeni. Le-am spus doar atât: «Dinamo îşi merită soarta având în vedere conducătorii pe care îi are.» Face David altceva în afară să răspundă la telefoane? Ce bani a adus domnul David la club? El n-aduce niciun ban în club. Ce caută George Trandafir pe banca lui Dinamo? Ştiţi ce a spus un antrenor de la copii despre Trandafir? «Îl las să facă ce vrea, cunoaşte arbitrii!»", a declarat Dănuţ Lupu, la TV Digi Sport.

ULTIMA ORĂ FENOMENUL astronomic care are loc astăzi. TOTUL despre cum ne va influenţa el şi ziua când se va SCHIMBA ORA …articolul original