Eliminarea lui Cristiano Ronaldo, în timpul meciului din Liga Campionilor, cu Valencia, a împărţit fanii în două şi a atras comentarii mai mult sau mai puţin ironice ale presei din Catalonia. Conform jurnaliştilor spanioli, lusitanul nu mai beneficiază de "ajutorul" arbitrilor după plecarea de la campioana Spaniei.

În minutul 28, “Balonul de Aur” a fost eliminat după o fază confuză. Pe imagini se vede cum Ronaldo, în încercarea sa de a se demarca pentru a primi o centrare din flancul stâng, îl loveşte cu piciorul stâng pe fundaşul central al Valenciei. Şi, dacă Brych se uită spre cealaltă parte de teren, gestul e sesizat de arbitrul adiţional, care-l atenţionează pe neamţ şi îi transmite că superstarul portughez trebuie trimis direct la vestiare pentru această fază.

Just woken up to the results from last night…..Man Utd no surprise playing against Young Boys and regards Ronaldo red card it was harsh IMO but he did kick him:

pic.twitter.com/i6njM8v9Qj— Joe Morrison (@joefooty) September 20, 2018

Iar presa pro-Barcelona nu l-a iertat pe rivalul plecat de la Real Madrid. Cele mai dure reacţii au venit din partea Mundo Deportivo: „După 20 de agresiuni identice, în tricoul Portugaliei sau al lui Real Madrid, Ronaldo a fost eliminat la debutul pentru Juventus în Liga Campionilor. Dovedeşte că protecţia arbitrilor nu funcţionează când eşti departe de Madrid”, au scris jurnaliştii spanioli.

Citeşte şi Ronaldo, în pericol după eliminarea din meciul cu Valencia! CR7 riscă mai mult, iar totul depinde de un singur lucru

ULTIMA ORĂ BREAKING | S-a întâmplat acum câteva ore. Iubitul Elenei Udrea a confirmat! …articolul original