Aşteptăm comentariile şi sugestiile voastre pe live@prosport.ro

Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) din Bucureşti e gazda în weekendul 7-9 septembrie 2018 a celei de-a XII-a ediţii a competiţiei sportive Tiger Classic, din acest an ca un eveniment din elita IFBB DIAMOND CUP.
Spectatorii vor putea asista la concursuri şi demonstraţii sportive de arte marţiale, bench press, indoor rowing fitness-bodybuilding, skandenberg şi, de ce nu, să participe la antrenamente tip ninja-warrior ce vor fi organizate la intrarea în locaţia de competiţie.
Tot în cadrul acestei competiţii, va fi organizată o zonă expo cu articole sportive şi suplimente nutritive, unde spectatorii se pot înscrie la diverse concursuri şi tombole cu premii.
Competiţia a debutay sâmbătă 8 septembrie – ora 13:30, accesul spectatorilor în zona expo fiind permis începând cu ora 10.00. Biletele pot fi achiziţionate zilnic, direct de la intrarea în Teatrul Tineretului, începând cu ora 10:00.
Cu sprijinul sponsorului principal, DY Nutrition, la ediţia a XIIa a Tiger Classic îi vom avea din nou ca invitaţi speciali pe dl.Dorian Yates – de 6 ori câştigător al trofeului Mr. Olympia şi Gal Yates, campionă mondială de bodyfitness şi deţinătoare a cardului IFBB PRO.
În data de 7 septembrie – ora 16.00, va fi organizată o conferinţă de presă la Teatrul Tineretului, la etajul 1 din zona intrării principale, unde vor fi prezenţi Dorian şi Gal Yates, dar şi MC-ul evenimentului, dl. Howard Dell.

ULTIMA ORĂ Coloana oficială a lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident de circulaţie GRAV. Preşedintele basarabean a fost transportat la spital | VIDEO …articolul original