A fost scos din lot cu forţa şi nu-l iartă pe Becali: "S-a hotărât de sus!" Fotbalistul care a trecut la acuzaţii directe: "E vina lui"

Gigi Becali (60 de ani) taie şi spânzură la FCSB, iar asta reiese din spusele tuturor celor din club, dar şi dintr-un episod scos la iveală de Gabi Enache, fotbalist plecat pe uşa din dos de la echipa roş-albastră. Mijlocaşul transformat în fundaş la FCSB a povestit cu a fost exclus din lot la decizia latifundiarului din Pipera. Enache a vorbit şi despre colaborarea cu antrenorul Nicolae Dică.

Enache a jucat timp la doi ani la vicecampioana României, după ce a fost luat de la Astra pentru 500.000 de euro. Evoluţiile sale nu l-au mulţumit pe patronul echipei, nici pe fani – care l-au huiduit -, şi a plecat după ce şi-a reziliat contractul. A ajuns în Rusia, la Rubin Kazan, iar de curând a semnat cu Partizan Belgrad. Acesta nu a rămas însă dator.
"Problema este şi la patron care vorbeşte peste tot la tv şi jucătorul cade dintr-o dată. Prima oară m-au afectat criticile sale, dar după aceea am început să nu mai citesc ziarele sau să mă uit la ştiri. Nu am mai băgat în seamă absolut nimic şi totul a fost ok. Antrenorii cu care am lucrat şi jucătorii cu care am fost coleg ştiu cum îmi dau sufletul în timpul meciului. Am întrebat ce se întâmplă când am fost exclus din lot şi mi s-a spus că de acolo de sus s-a hotărât. Am acceptat decizia şi m-am pregătiti la fel",a dezvăluit Enache în exclusivitate pentru TelekomSport.
Enache a colaborat doar şase luni cu Dică. Dar înţelege perfect în ce situaţii este pus câteodată antrenorul.
"Şi-a făcut treaba foarte bine, e un antrenor de mare perspectivă care mi-a dat foarte multă încredere. Pe parcurs s-au mai schimbat datele problemei, iar săracul era nevoit uneori să facă unele lucruri. Îmi pare rău că s-a ajuns aici", a fost reacţia lui Enache.

ULTIMA ORĂ Coloana oficială a lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident de circulaţie GRAV. Preşedintele basarabean a fost transportat la spital | VIDEO …articolul original