Poli Iaşi jubilează! Planul moldovenilor cu Qaka, după ce l-au lăsat pe Becali cu un minus de 170.00 de euro

100

Poli Iaşi jubilează! Planul moldovenilor cu Qaka, după ce l-au lăsat pe Becali cu un minus de 170.00 de euro

Albanezul Kamer Qaka a ajuns deja la Iaşi, iar în cursul serii va semna un nou contract cu clubul din Copou, valabil trei ani. Ieşenii au făcut astfel o bună afacere prin transferul lui Qaka la FCSB, câştigând suma de 175.000 de euro pentru un “împrumut” de şase etape la echipa lui Gigi Becali.

“Qaka este la Iaşi şi urmează să semneze contractul, cel mai probabil în cursul serii. Am realizat o mutare importantă, Qaka este unul dintre jucătorii cu evoluţii bune şi foarte bune în sezonul trecut. Va semna pe trei ani cu noi, iar dacă va avea aceleaşi prestaţii bune, în vară l-am putea vinde pe o sumă mai mare, poate chiar în străinătate. L-am cedat doar pentru şase etape la FCSB şi am câştigat o sumă importantă de bani, care ne-a ajutat la momentul respectiv”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.
Mijlocaşul de 23 de ani are şanse mari să fie titular în meciul de luni, cu Concordia, Chiajna, mai cu seamă că închizătorul Ionuţ Cioinac este suspendat.

ULTIMA ORĂ ŞOC printre poliţişti! Fostul ministru şi-a depus adeziunea şi a primit legitimaţie. Ce noi puteri a primit Gabriel Oprea …articolul original