Dică, demis dacă e eliminat de Rapid Viena? Răspunsul antrenorului: „Asta e!”

107

Dică, demis dacă e eliminat de Rapid Viena? Răspunsul antrenorului: "Asta e!"

O eventuală eliminare în faţa lui Rapid Viena, în play-off-ul Europa League, nu-i pune postul în pericol lui Nicolae Dică. Cel puţin aşa susţine antrenorul de 38 de ani, care anunţă că nu a avut nicio discuţie cu Gigi Becali legată de acest aspect.

Învins cu 3-1 la Viena, fostul mijlocaş trebuie să se asigure că echipa sa marchează de cel puţin două ori pentru a spera că nu calcă pe urmele lui Rădoi şi ratează grupele Europa League, o contraperformanţă cu care Gigi Becali nu e obişnuit şi pe care, teoretic, nu ar accepta-o sub nicio formă. Deşi e la 90 de minute de eliminarea din Europa, după ce a ratat titlul în faţa CFR-ului, Dică are discursul unui antrenor sigur pe el, care nu se simte în pericol, în ciuda obiceiurilor lui Gigi Becali: "Trebuie întrebat patronul pentru că dânsul ştie. Eu îmi fac treaba la fel şi îmi doresc să râman aici şi să fac rezultate bune. Dacă la un moment dat se va decide să fiu dat afară, asta e! Nu a existat această discuţie că dacă nu ne calificăm în grupele Europa League 100% voi fi dat afară!", a spus Dică, în conferinţa de presă susţinută sâmbătă, cu o zi înaintea meciului cu Viitorul, din etapa a şasea a Ligii 1 Betano.
Cu Zlatinski adus la dorinţa patronului, Dică nu mai aşteaptă noi transferuri, chiar dacă problemele din axul central al defensivei nu au fost rezolvate: "Nu cred că mai are cum să aducă patronul cinci, şase jucători acum. Probabil în iarnă, dacă nu va fi mulţumit de unii, probabil va aduce alţii. Din punct de vedere defensiv, când sunt probleme, nu sunt doar în zona fundaşilor centrali, ci e problema întregii echipe. Momentan avem doi fundaşi centrali de meserie, dar avem mai mulţi jucători care pot evolua pe acea poziţie", a mai declarat tânărul tehnician al vicecampioanei României.

ULTIMA ORĂ Incident ŞOCANT în Timiş. Este INCREDIBIL ce i-a făcut socrul ginerelui de 29 de ani, chiar în faţa poliţiştilor …articolul original