LIVE BLOG | Rapid Viena – FCSB, de la 21:30. Andrei Ivan vrea să-i pună piedică vicecampioanei. Echipele probabile

87

LIVE BLOG | Rapid Viena - FCSB, de la 21:30. Andrei Ivan vrea să-i pună piedică vicecampioanei. Echipele probabile

Rapid Viena – FCSB, de la 21:30

Rapid Viena – FCSB, de la 21:30, meciul va fi transmis de Pro TV şi poate fi urmărit în format live blog pe www.prosport.ro. Partida contează pentru play-off-ul Europa League. Manşa retur va fi la data de 30 august.

Echipele probabile:

Rapid Viena: Strebinger – Bolingoli-Mbombo, Barac, Sonnleitner, Potzmann – Schwab, Ljubicic – Berisha, Knasmullner, Murg – Alar

FCSB: Bălgrădean – Jakolis, Bălaşa, Junior Morais, Stan – Popescu, Qaka – Man, Moruţan, Coman – Gnohere

FCSB s-a calificat cu noroc în play-off-ul Europa League, după ce a trecut de Hajduk Split cu scorul general de 2-1. ”Bizonul” Gnohere i-a ”răpus” pe croaţi cu o dublă, ultimul gol fiind marcat în minutul 90+3. După ce a învins echipa unde este legitimat internaţionalul român Steliano Filip, vicecampionii României trebuie să treacă de un alt român pentru a se califica în grupe.

Andrei Ivan şi Rapid Viena vin să le fure calificarea oamenilor lui Dică, după ce au trecut în turul trei preliminar de Slovan Bratislava, cu scorul general de 5-2. ”Duelul” replicilor a început imediat după meciul retur al FCSB-ului cu Hadjuk. Fundaşul Mihai Bălaşa a avut câteva contre cu vârful român al lui Rapid Viena, care declasarase că vrea să marcheze împotriva roş-albaştrilor: "Aşa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze".
"Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgovişte. Nu m-a deranjat, dar vorbeşte cine nu trebuie. Dacă vorbea alt jucător, nu ziceam nimic, dar, aşa, Bălaşa…El a fost la Primavera şi a jucat 5 ani de zile şi s-a găsit cine să vorbească de mine. Suntem prieteni, îl respect", a fost replica lui Ivan la Digisport.

De asemenea, antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a prefaţat duelul cu Rapid Viena: "O partidă foarte importantă pentru noi, întâlnim un adversar foarte bun. Jucăm pentru calificarea în grupele Europa League, trebuie să fim pregătiţi, motivaţi, pentru ca mâine seară să scoatem un rezultat pozitiv. Dacă va fi un avantaj că jucăm în deplasare primul meci vom vedea după cele două jocuri. Înainte de toate, ne dorim un rezultat pozitiv, adică să câştigăm jocul sau un egal cu goluri marcate.

Cei de la Rapid Viena, din punctul meu de vedere, sunt o echipă foarte bună, o echipă de viteză, care de la mijloc în sus au jucători care pot face diferenţa. Defensiv, au şi ei probleme şi sper să reuşim să marcăm din ocaziile pe care le vom avea. Ivan ştie echipa, ştie fotbalul românesc. De când a venit la Rapid Viena a jucat foarte bine. Este un jucător de calitate, de viteză, care, dacă va juca, trebuie să fim foarte atenţi la el. O să vedem dacă va fi un avantaj sau nu ce le-a spus el despre Steaua. Eu consider că ambele echipe avem şanse egale de calificare".

ULTIMA ORĂ Prefectul Capitalei, la ieşirea din Parchetul General: Nu am văzut ce se întâmplă la protest pentru că nu eram acolo …articolul original