Jose Mourinho e atacat din toate părţile. O legendă a lui United i-a făcut praf pe toţi, iar portughezul e în capul listei: ”Sunt penibili!”

77

Jose Mourinho e atacat din toate părţile. O legendă a lui United i-a făcut praf pe toţi, iar portughezul e în capul listei: ”Sunt penibili!”

Manchester United are încă un start dezamăgitor de sezon, iar acest lucru a atras atacuri din partea unei foste legende a clubului, Paul Ince. El consideră că Jose Mourinho a adus echipa într-o situaţie penibilă.

Fără titlu în Premier League de 5 ani, Manchester United a pornit modest şi în această ediţie. A acumulat 3 puncte în primele două etape, iar strategia de joc a lui Mourinho nu dă impresia că situaţia s-ar putea îmbunătăţi în jocurile următoare. Fostele glorii ale lui United au ieşit în faţă şi şi-au expeimat nemulţumirea pentru situaţie. Ultimul nume este Paul Ince, omul care a petrecut 6 ani pe Old Trafford.

Sunt penibili. Au încheiat pe locul 2 sezonul trecut şi cred că anul acesta vor termina în primele 4. Obiectivul lor ar trebui să fie câştigarea Premier League, dar nu se pot întrece cu Manchester City şi Liverpool. Dacă vor pierde contra celor de la Tottenham, s-ar putea să fie la 6 puncte în spatele lui City, cu doar 3 meciuri jucate", a declarat Paul Ince, citat de Goal.com.

Fostul mare mijlocaş consideră că echipa este departe de anii în care Alex Ferguson reuşea să impresioneze fanii şi să-i aducă lângă echipă: ”Asta nu se întâmpla când Alex Ferguson era manager. Fanii se întorc împotriva lui Mourinho şi înţeleg de ce. Când te uiţi la Manchester City, Liverpool, Chelsea sau Tottenham rămâi uimit. Joacă un fotbal plăcut, iar la United nu vezi asta", e de părere Ince.

Paul Ince a evoluat la United între anii 1989-1995, perioadă în care a cucerit 10 trofee.

ULTIMA ORĂ Prefectul Capitalei, la ieşirea din Parchetul General: Nu am văzut ce se întâmplă la protest pentru că nu eram acolo …articolul original