Operaţiunea ”salvaţi-l pe Meme”. Un oficial al lui Dinamo, atac direct la managerul FCSB-ului: ”Face eforturi disperate să-l convingă pe patronul său de acest lucru”

74

Operaţiunea ”salvaţi-l pe Meme”. Un oficial al lui Dinamo, atac direct la managerul FCSB-ului: ”Face eforturi disperate să-l convingă pe patronul său de acest lucru”

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, l-a atacat direct pe Mihai Stoica, managerul FCSB, pentru că acesta nu a văzut potenţialul lui Mihai Nistor din urmă cu câţiva ani şi s-a opus venirii fotbalistului la vicecampioană.

Mihai Nistor este subiectul primelor pagini ale ziarelor în această perioadă. În ultimele zile, s-a discutat despre posibilitatea ca acesta să ajungă de la Dinamo la FCSB. Mutare a fost adusă în spaţiul public de Gigi Becali, care a prezentat şi oferta oficială înaintată rivalilor.

La câteva ore, a venit şi răspunsul lui Dinamo. Oficialii echipei au respins posibilitatea ca transferul să se facă. Mai mult, Alexandru David a decis că este cazul să iasă la atac. Acesta a oferit o declaraţie la adresa lui Mihai Stoica, despre care a spus că nu a văzut potenţialul lui Nistor când evolua pentru Pandurii.

Cred că domnul Mihai Stoica face eforturi disperate să-i explice patronului său de ce nu a fost de acord cu aducerea lui Nistor în trecut şi din această cauză are acest discurs. Cred că toată lumea vrea să-l salveze pe Meme Stoica", a spus preşedintele lui Dinamo, la Digi Sport.

În urmă cu o lună, Gigi Becali a fost cel care a vorbit despre cum l-a ratat pe Nistor.

”Puteam să-l iau pe Nistor cu 8.000 de euro pe lună. Mie mereu mi-a plăcut de el. ’Bă, Meme, ăsta e fotbalist’, i-am spus. Meme, ’nu, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum’. Şi nu l-am mai luat. Apoi, el a plecat la CFR şi am vrut să îl luăm şi de acolo. Doar că a doua oară s-a opus Dan Petrescu, care nu l-a lăsat. Imediat a făcut schimbul cu Dinamo, când a aflat că-l vrem noi. Eu zic că Nistor e jucător de echipa naţională”, a spus Becali, la Digi Sport, pe 2 august.

ULTIMA ORĂ Liviu Dragnea spune că un om celebru în lume a încercat să îl ASASINEZE: „Au venit patru străini în România” …articolul original