”Merită atenţie pentru naturalizare”. Un fost selecţioner este impresionat de prestaţiile lui şi sfătuieşte FRF să-l ia în calcul

”Merită atenţie pentru naturalizare”. Un fost selecţioner este impresionat de prestaţiile lui şi sfătuieşte FRF să-l ia în calcul

Anghel Iordănescu este impresionat de prestaţia lui Billel Omrani de la CFR Cluj. Fostul selecţioner este de părere că atacantul trebuie naturalizat şi folosit în echipa naţională.

România va debuta în Liga Naţiunilor pe 7 septembrie, împotriva Muntenegrului. Cosmin Contra a anunţat lista stranierilor, iar singurul atacant selecţionat este Claudiu Keşeru. Din campionatul intern, singurul care a dat randament şi poate apărea pe listă este George Ţucudean, de la CFR. Anghel Iordănescu a fost atras de un alt atacant al campioanei, Billel Omrani. Fostul selecţioner consideră că francezul trebuie naturalizat şi luat în calcul pentru viitor.

Sincer, sunt şi câţiva jucători străini interesanţi, care merită atenţie pentru naturalizare. Omrani a facut meciuri foarte bune. Sunt şi alţii", a spus Iordănescu la PRO X.

Iordănescu atrage atenţia şi asupra reconstrucţiei prin care trebuie să treacă naţionala lui Contra, fiind de părere că tinerii trebuie luaţi mai mult în calcul.

"Eu vreau să remarc faptul că în competiţia noastră internă sunt foarte mulţi jucători tineri care pot emite acum pretenţii pentru lotul naţionalei. Sunt jucători tineri care confirmă, care dau goluri, care îşi pun amprenta pe jocul echipelor lor”, a încheiat acesta.

Meciul dintre România şi Muntenegru va avea loc pe 7 septembrie, la Ploieşti, de la ora 21:45.

ULTIMA ORĂ Moment de COŞMAR pentru un şofer care circula noaptea trecută pe Autostrada Sibiu – Orăştie. Este incredibil ce i-a ieşit în faţă. Nimeni nu-şi explică cum a ajuns acolo! …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,986CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles