FCSB a pus în vânzare biletele pentru duelul cu Hajduk Split! Preţul şi programul caselor Arenei Naţionale

83

FCSB a pus în vânzare biletele pentru duelul cu Hajduk Split! Preţul şi programul caselor Arenei Naţionale

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida tur cu Hajduk Split din turului trei preliminar al Europa League, iar joi va disputa partida retur, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au anunţat acum preţul tichetelor.

"FCSB anunta ca a inceput vanzarea biletelor la inelul 3 pentru partida cu Hajduk Split, care se va disputa joi seara, incepand cu ora 21:30, pe Arena Nationala.
Tichetele sunt disponibile pe www.bilete.ro si la casele de la Arena Nationala, conform urmatorului program:
MIERCURI – pana la ora 19:00
JOI – 10:00 – 21:30
Preturile biletelor de la inelul 3 sunt urmatoarele:
PELUZA – 20 LEI
TRIBUNA 2 – 30 LEI
TRIBUNA 1 – 30 LEI
Va asteptam alaturi de noi!"
, e anunţul postat pe pagina oficială de facebook a celor de la FCSB.

Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, a prefaţat meciul de joi, de la 21:30, cu Hajduk Split: "Este un meci foarte important pentru noi, avem un adversar dificil, a fost un meci de luptă în tur, aşa va fi şi mâine seară, va fi foarte greu. Sper ca mâine gazonul să arate mai bine ca la meciul cu Iaşi, dar noi trebuie să fim pregătiţi de orice. Dacă se va întâmpla ca la Mediaş, să facem o primă repriză slabă, la final va fi 3-1 şi ne vom califica. Ei sunt foarte buni la fazele fixe, fiind foarte înalţi, la Split am reuşit să-i ţinem, mâine seară trebuie să avem cât mai puţine faze fixe. Trebuie să avem o posesie mai bună, să reuşim să schimbăm ritmul în ultimii 35 de metri şi cu siguranţă vom reuşi să marcăm. Toţi cei 18 jucători aflaţi în lot pot fi o soluţie pentru mâine. La Split a fost un meci de luptă şi am reuşit o remiză bună, chiar dacă ne doream să câştigăm jocul. Hajduk este o echipă de tradiţie, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Important este să câştigăm, cine va marca nu contează prea mult".

ULTIMA ORĂ Agenţilor de la aeroport li s-a părut suspect modul în care această CĂLUGĂRIŢĂ mergea. La o percheziţie atentă au descoperit ceva INCREDIBIL: avea 900 de grame şi era ascuns în…/ Familia femeii este şocată …articolul original