Posibil „derby” românesc la Cincinnati. Peste cine poate da Simona Halep în turul al doilea

100

Posibil "derby" românesc la Cincinnati. Peste cine poate da Simona Halep în turul al doilea

Simona Halep (1 WTA) şi Irina Begu (55 WTA) se pot întâlni în turul 2 de la Cincinnati. Liderul mondial este deja prezent în runda secundă, în timp ce Irina trebuie să treacă de Ajla Tomljanovic (Australia; 58 WTA).

Simona Halep a câştigat Rogers Cup, după o finală foarte disputată împotriva lui Sloane Stephens (SUA; 3 WTA), scor 7-6(6); 3-6; 6-4. Următorul turneu la care va participa sportiva noastră este cel de la Cincinnati, unde are toate şansele ca în turul 2 să întâlnească o compatrioată, pe Irina Begu. La turneul din SUA, primele 8 favorite au drum liber în primul tur, astfel că liderul mondial este calificat direct în runda secundă.

Pentru ca duelul românesc să aibă loc, este nevoie ca Irina Begu să treacă de Tomljanovic. Meciul dintre cele două va avea loc azi, de la ora 22:30. Românca are un avantaj moral în faţa adversarei, reuşind să câştige ambele dueluri directe. Primul a avut loc la Budapesta (Ungaria), în 2011, unde Irina a câştigat cu un dublu 6-4, în timp ce a doua confruntare s-a disputat la Acapulco (Mexic), în 2013. Pe continentul american, Irina a trecut de Tomljanovic în 3 seturi, 6-2; 3-6; 7-5.

La turneul de la Cincinnati participă şi Ana Bogdan (78 WTA), care a trecut prin două meciuri de calificare pentru a fi prezentă pe tabloul principal. În primul tur, ea o va înfrunta pe Ekaterina Makarova (Rusia; 49 WTA). Partida este programată marţi, de la ora 17:00.

ULTIMA ORĂ Jandarmeriţa lovită la protest nu va fi EXTERNATĂ. Ce au descoperit medicii …articolul original