EXCLUSIV | Motivul pentru care Rusescu a ales greşit: „De asta nu cred”!

EXCLUSIV | Motivul pentru care Rusescu a ales greşit: "De asta nu cred"!

Fostul internaţional al României şi fostul jucător al FCSB-ului, Dorinel Munteanu, a comentat la ProSport LIVE revenirea lui Raul Rusescu la vicecampioana României. ”Neamţul” nu crede că atacantul de 30 de ani mai poate ajuta echipa lui Dică la fel cum a făcut-o în ultimele sezoane.

Conform fostului internaţional român, Rusescu ar putea avea soarta lui Cristi Tănasae, care nu a putut ţine ritmul cu colegii săi odată revenit la FCSB. Tocmai pe acest aspect s-a axat şi Dorinel Munteanu: ”Eu am mai spus, eu cred că Steaua a ţinut cont de ce a făcut Rusescu pentru echipă în ultimii ani. Eu nu cred că Rusescu poate să ajute Steaua, la ce obiective are. Nu a jucat foarte mult timp, ar trebui să aibe răbdare cu el, iar la Steaua nu există răbdare. Rusescu nu are ritmul Stelei, iar Steaua prin tinereţe, prin ceea ce face arată un ritm foarte mare. Dar dacă staff-ul tehnic are încredere, probabil că îl va ajuta acest lucru. Pentru relansare, nu pentru a ajuta Steaua”, a spus Dorinel Munteanu la ProSport LIVE.

“Nu am nicio problemă dacă Rusescu nu o să mai poată, nu mă deranjează să îi dau banii ăştia pentru că eu am luat sume frumoase pe el. Meme are foarte mare încredere în Rusescu”, a spus Gigi Becali la ProX.
Ultimul meci oficial în care a evoluat Raul Rusescu a fost pe 3 iunie 2017, un Beşiktaş – Osmanlispor 4-0.

Citeşte şi EXCLUSIV | Singurul străin care l-a înfruntat pe Becali: "Se crede preşedintele României, dar e un om fals. El face echipa, nu înţeleg de ce mai angajează antrenor". Unde a ajuns să evolueze Elton, unul dintre pariurile pierdute ale lui MM Stoica

ULTIMA ORĂ În drum spre MITINGUL DIASPOREI din Piaţa Victoriei. Cum se pregătesc românii pentru cel mai mare protest …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,884CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles