Încleştarea Halep - Pavliucenkova a fost oprită de ploaie. Scorul afişat de tabelă şi când se reia disputa

Simona Halep şi Anastasia Pavliucenkova vor continua azi disputa din turul secund de la Rogers Cup, Montreal (2,82 milioane de dolari premii totale). Meciul programat pe arena principală, umplută de fani român veniţi să o susţină pe eleva lui Darren Cahill, a fost suspendat din cauza ploii. Cel mai probabil, se va relua azi, după ora 19:00.

Pavliucenkova se afla în avantaj, scor 4-3, în actul inaugural. Din postura de principală favorită, constănţeanca a acut acces direct în turul secund. Ea conduce clar în meciurile direct cu Pavliucenkova, scor 7-0.
Revenită pe teren după o lună de vacanţă, Simona a început slab meciul contra adversarei cu care nu a avut niciodată probleme în trecut. Anastasia a făcut primul break, s-a desprins la 2-0, dar Halep a lovit rapid şi a recuperat deficitul. Jocul româncei nu s-a legat, însă, adversara sa a prins curaj şi a "percutat" de câte ori a avut ocazia, iar game-ul al patrulea a însemnat un nou break al Pavlyuchenkovei. După încă un răspuns la prima şansă, 2-3, Simona l-a chemat pe Darren Cahill pentru a-i oferi sfaturi despre cum să joace, a mai adunat un game şi a egalat la trei, apoi a condus cu 30-15 în game-ul de serviciu al rusoaicei. Înainte ca ploaia să oprească partida, Pavlyuchenkova a întors jocul pe propria lansare şi a trecut în faţă, scor 4-3, după şapte game-uri care s-au întins pe durata a 39 de minute.

Dacă o va învinge pe rusoaică, Simona ar putea juca două meciuri în aceeaşi zi la Rogers Cup, situaţie în care se află, de altfel, şi Sorana Cîrstea. În cazul în care Halep trece de Pavlyuchenkova şi Sorana produce surpriza în meciul cu Venus Williams, cele două românce ar sta faţă în faţă în faza optimilor de finală, la câteva ore după ce ar juca primul meci al zilei.

Citeşte şi "E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glenza creştea şi se înroşea". Svitolina a dat detalii despre minutele de groază prin care a trecut Buzărnescu

ULTIMA ORĂ BREAKING. Rachete lansate din Fâşia Gaza au lovit în plin un oraş din Israel. Riposta, CATASTROFALĂ …articolul original