Acum e oficial: George Puşcaş a plecat de la Inter! Transfer de 3,25 milioane de euro şi patru ani de contract pentru atacantul român

Acum e oficial: George Puşcaş a plecat de la Inter! Transfer de 3,25 milioane de euro şi patru ani de contract pentru atacantul român

George Puşcaş (22 de ani) e noul jucător al lui Palermo! Marţi noapte, atacantul naţionalei de tineret a semnat un contract pe patru sezoane cu echipa din Serie B şi pleacă de la Inter la cinci ani de la momentul în care era luat de la Liberty Oradea.

În condiţiile în care concurenţa din atacul lui Spaletti e prea mare pentru ca Puşcaş să aibă vreo şansă concretă, şefii lui Inter s-au mulţumit cu cele 3,25 milioane de euro puse pe masă de Palermo. Au acceptat oferta venită dinspre echipa din liga a doua a Italiei, iar Puşcaş s-a ales cu un contract pe patru ani. Totuşi, dacă impresionează în primele două sezoane, vârful de 22 de ani se poate întoarce la Inter, care şi-a păstrat o clauză de răscumpărare valabilă în primii doi ani ai contractului.

George Puşcaş va avea serios de tras pentru un loc de titular. Palermo are în lot 4 atacanţi, printre macedoneanul Ilija Nestotovski, căpitanul echipei, cotat la 4.3 milioane de euro.
În sezonul trecut, Puşcaş a fost împrumutat la două echipe Benevento (12 meciuri; 1 gol) şi Novara (19 meciuri; 9 goluri).
Trecut pe la toate echipele naţionale de juniori, Puşcaş a crescut constant în ultimii ani, iar evoluţiile bune l-au adus în vederea lui Cosmin Contra, care l-a chemat la echipa mare a României.

ULTIMA ORĂ După scandalul privind diurna de 25 de lei pentru sportivi, Ministerul Tineretului şi Sportului este faţă în faţă cu VALUL de INDIGNARE. Unde se strâng oamenii …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,809CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles