EXCLUSIV | „Mangia trebuia să vină cu ceva peste Mulţescu, dar a rămas la acelaşi stadiu sau a regresat”. Viziunea unui antrenor român despre situaţia echipei de pe „Ion Oblemenco”

EXCLUSIV | "Mangia trebuia să vină cu ceva peste Mulţescu, dar a rămas la acelaşi stadiu sau a regresat". Viziunea unui antrenor român despre situaţia echipei de pe "Ion Oblemenco"

Prezent la ProSport LIVE, luni dimineaţă, Ionuţ Chirilă şi-a expus opinia despre picajul Universităţii Craiova, în acest sezon, după plecările lui Alexandru Băluţă şi Gustavo. Chirilă consideră oltenii abordau un stil de joc mai ordonat cu Gigi Mulţescu, fost tehnician pe "Ion Oblemenco".

"Se pierde Craiova lângă careul de 16 metri. Nici anul trecut n-au avut continuitate. Au avut momente foarte bune cu momente puţin bune, au jucat foarte bine cu echipele mari, dar au avut probleme cu echipele mici care veneau cu gândul la egal si se închideau foarte bine. Dar când vorbiţi despre faza ofensivă, trebuie să ai la joc şi fundaşii care creează superioritate numerică, iar jocul s-a oprit undeva.

Mangia trebuie sa rezolve această problemă. La Craiova n-ai voie să nu ai o echipă superofenisvă, nu poţi să faci joc de aşteptare, publicul te presează la joc. Cu Mulţescu jucau mai ordonat, Gigi are ştiinţa de a construi jocul, erau mai studiate fazele. Mangia trebuia sa vină cu ceva peste, dar a rămas la acel stadiu sau a regresat", a spus Chirilă, la ProSport LIVE.

Cu doar două puncte după trei etape scurse din Liga 1 Betano, formaţia condusă din teren de Mitriţă se află pe locul 12 din 14 grupări ale primului eşalon. În ultima etapă, U Craiova a remizat vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu FC Botoşani.

ULTIMA ORĂ Alertă cod ROŞU în două destinaţii de vacanţă ale românilor. Atenţionarea meteorologilor …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,942CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles