Revenire cu ghinion pentru Simona Halep. A făcut pereche cu Irina Begu, dar dublul tricolor a cedat după un meci maraton

0
161

Revenire cu ghinion pentru Simona Halep. A făcut pereche cu Irina Begu, dar dublul tricolor a cedat după un meci maraton

Simona Halep s-a reîntors pe terenul de tenis, iar primul meci pe care l-a jucat a fost în proba de dublu de la turneul WTA de la Montreal. Numărul 1 mondial a făcut pereche cu Irina Begu, dar drumul celor doua românce a fost scurt. Sportivele au fost eliminate încă din primul tur, după o oră şi 46 de minute.

Halep şi Begu au fost învinse de perechea formată din Johanna Konta (Marea Britanie) şi Shuai Zhang (China), în 3 seturi 6-4, 6-7 (1/7), 9-11.

În setul secund, la 5-4 în dreptul steagului tricolor, româncele au ratat două mingi de meci pe serviciul Simonei Halep.

În urma acestui turneu, pentru participarea la această probă, Halep şi Begu au fost recompensate cu un cec în valoare de 4.690 de dolari.

Cele două reprezentante ale ţării noastre vor continua însă la Montreal, pe taboul de simplu. Simona Halep, principala favorită a turneului, este calificată direct în turul secund, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia) şi Christina McHale (SUA), venită din calificări.

Irina Begu va debuta la simplu încă din primul tur, unde o va întâlni pe jucătoarea din Australia, Ashleigh Barty, cap de serie numărul 15.

ULTIMA ORĂ Alertă cod ROŞU în două destinaţii de vacanţă ale românilor. Atenţionarea meteorologilor …articolul original