Nistor, nervos pe colegi după înfrângerea de la Mediaş: ”Poate unii jucători sunt…”

0
182

Nistor, nervos pe colegi după înfrângerea de la Mediaş: ”Poate unii jucători sunt...”

Dinamo a pierdut dramatic meciul jucat în deplasare, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-2. ”Câinii” au fost conduşi, au reuşit să întoarcă rezultatul, dar au primit două goluri în două minute, iar elevii lui Mihai Teja şi-au adjudecat cele trei puncte.

După meci, decarul dinamoviştilor, Dan Nistor, şi-a ”atacat” colegii şi spune că fazele fixe reprezintă o problemă pentru apărarea echipei lui Bratu: ”Din păcate în două meciuri am primit şase goluri. La o echipă ca Dinamo nu se poate să luăm 6 goluri. O să ajungem la Digi Show după autogolul ăsta. Ni se transmite tot la antrenament, când vine meciul, ne pierdem marcajul. Facem greşeli copilăreşti. Poate unii jucători sunt de antrenament şi nu de joc. Au emoţii, dar nu înţeleg. În cel mai rău caz, ce se poate întâmpla, să pierzi meciul. Probabil e o presiune, normal, eşti la Dinamo. Dacă nu vrei presiune, du-te acasă. A fost o peluză plină. Nu ai cum să invoci ghinionul. E inadmisibil să primeşti 6 goluri în două meciuri.

Mă bucur că am discutat cu oamenii din conducere, vor să îmi prelungească contractul. Eu speram să trecem pe primul loc şi altfel priveam meciul cu Viitorul. Jucăm bine, marcăm goluri, dar trebuie să fim mai atenţi la marcaj”, a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Dinamo are patru puncte după primele trei etape, iar Gaz Metan este liderul Ligii 1, cu şapte puncte.

Citeşte şi El e punctul "Fortes" al echipei. Atacantul lui Gaz Metan pune în gardă echipele din Liga 1: "Aş vrea să fim pe primul loc mereu"

ULTIMA ORĂ Alertă cod ROŞU în două destinaţii de vacanţă ale românilor. Atenţionarea meteorologilor …articolul original