Cel mai controversat fotbalist de la Dinamo a provocat un autogol de zile mari! Cum au fost „îngropaţi” alb-roşiii | FOTO

Cel mai controversat fotbalist de la Dinamo a provocat un autogol de zile mari! Cum au fost "îngropaţi" alb-roşiii | FOTO

Dinamo a avut serios de suferit la Mediaş, acolo unde Gaz Metan a arătat că nu mai are de gând să se lupte la retrogradare pentru încă un sezon. Medieşenii au pus probleme mari şi au fost şi ajutaţi de Sergiu Popovici, poate cel mai controversat transfer din această vară din „Ştefan cel Mare”.

Dacă la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, Robert Moldoveanu a înscris rapid în actul secund, în minutul 47, moment în care galeria lui Dinamo a dat drumul bucuriei. Doar că “festivalul” a fost întrerupt de Mihai Popescu, cel care şi-a înscris în proprie poartă în minutul 55.

La o fază la care gazdele au aruncat mingea în careul lui Penedo, haosul s-a instaurat în apărarea oaspeţilor, iar Popovici a respins puternic la nimereală.

Doar că mingea trimisă l-a lovit pe Mihai Popescu şi a intrat în poartă. A fost o lovitură psihologică pentru elevii lui Bratu, întrucât medieşenii au marcat pentru 3-2 la doar două minute de la faza autogolului.

ULTIMA ORĂ Alertă cod ROŞU în două destinaţii de vacanţă ale românilor. Atenţionarea meteorologilor …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,811CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles