Reacţia lui Man, după un nou gol. Ce a spus despre zvonurile care-l dau transferat şi ce doreşte de la turul cu Hajduk

Reacţia lui Man, după un nou gol. Ce a spus despre zvonurile care-l dau transferat şi ce doreşte de la turul cu Hajduk

În zilele în care se vorbeşte despre transferul său la un club din străinătate, Dennis Man (19 ani) a marcat un gol în poarta lui CSM Poli Iaşi (4-0), iar la finalul meciului a scos în evidenţă calitatea ofensivă a lui şi a colegilor lui, a vorbit despre zvonurile care-l dau plecat, dar şi despre meciul tur cu Hajduk Splt, de pe 9 august.

"Echipa îşi revine, începem să punem probleme adversarilor. Am terminat cu un atac foarte tânăr, dar aţi văzut că suntem jucători de perspectivă, cu calitate şi ne facem treaba. Din păcate nu ştiu dacă se poate practica fotbalul pe acest gazon. Aţi văzut şi dumneavoastră cum arată. Aceste subiecte cu privire la transferul meu îmi dau încredere", a declarat Man, la Digi Sport, înainte să transmită că s-ar mulţumi cu un egal în partida din Croaţia: "Ne aşteaptă un meci foarte greu acolo (n. red – la Split), am înţeles că publicul este foarte fanatic. Important este să scoatem măcar un egal, şansele sunt 50-50".

Citeşte şi "Penibil, cel mai prost pe care l-am văzut de când sunt antrenor". Stoican, reacţie dură. Ce l-a deranjat

ULTIMA ORĂ O femeie şi-a uitat PAROLA de la contul online de la firma de energie. A cerut una temporară de la serviciul clienţi, iar când a văzut ce combinaţie a primit a ÎNCREMENIT. „Am fost şocată, dezgustată şi mânioasă. Nici acum nu mi-am revenit”/ Reacţia furnizorului …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,832CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles