Gnohere a rămas impresionat după victoria cu Poli Iaşi: „Ei trei reprezintă viitorul echipei”

99

Gnohere a rămas impresionat după victoria cu Poli Iaşi: "Ei trei reprezintă viitorul echipei"

Harlem Gnohere a reuşit să marcheze primele două goluri în meciul cu Poli iaşi, câştigat cu 4-0, dar a ţinut să spună la final că primează rezultatele echipei, nu evoluţiile sale. Francezul crede că Man, Moruţan şi Coman vor avea un viitor strălucit în fotbal, primii doi reuşind de asemenea să înscrie cu Iaşi.

"Cea mai importantă este victoria, cele trei puncte, nu prestaţia personală. Este foarte dificil să joci pe un asemenea gazon. E bine totuşi că am câştigat cu 4-0. Man, Moruţan şi Coman sunt cu adevărat jucători buni, ei reprezintă viitorul echipei. Cred că o să aibă o carieră mare. Nu ştiu ce se va întâmpla în Croaţia, important este să marcăm acolo şi acasă să reuşim să ne calificăm. Puteţi să-l întrebaţi pe Dică dacă am scăpat de kilogramul în plus (râde)", a spus Gnohere, la finalul partidei cu Politehnica Iaşi.
Gnohere este golgheterul Ligii 1 Betano în acest moment. Francezul a deschis scorul în derby-ul cu Dinamo, iar astăzi a reuşit din nou să marcheze, ajungând la cota 3. În prima etapă, cu Astra, Gnohere a fost lăsat în afara lotului. Becali a dezvăluit că Dică n-a vrut să-l folosească pentr că s-a întors din vacanţă cu un kilogram în plus. Gnohere nu este încă la capacitate maximă, dar aportul său în joc este cât se poate de evident, chiar şi acum.

Citeşte şi Reacţia lui Man, după un nou gol. Ce a spus despre zvonurile care-l dau transferat şi ce doreşte de la turul cu Hajduk

ULTIMA ORĂ O femeie şi-a uitat PAROLA de la contul online de la firma de energie. A cerut una temporară de la serviciul clienţi, iar când a văzut ce combinaţie a primit a ÎNCREMENIT. „Am fost şocată, dezgustată şi mânioasă. Nici acum nu mi-am revenit”/ Reacţia furnizorului …articolul original