Becali s-a săturat de prestaţiile unui titular şi anunţă un nou transfer: „Vine marţi”. Omul important care poate „zbura” din primul 11: „O să mă interesez ce se întâmplă cu el. Poate o să-şi revină dacă o să aibă concurenţă”

Becali s-a săturat de prestaţiile unui titular şi anunţă un nou transfer: "Vine marţi". Omul important care poate "zbura" din primul 11: "O să mă interesez ce se întâmplă cu el. Poate o să-şi revină dacă o să aibă concurenţă"

După victoria cu Poli Iaşi, Gigi Becali a anunţat că marţi va ajunge un nou fundaş la echipă, fiind nemulţumit de evoluţiile lui Mihai Bălaşa. Fundaşul a greşit flagrant în partida de duminică, la scorul de 1-0, când Andrei Cristea a scăpat cu Bălgrădean şi a fost la un pas să egaleze. Planic a respins de pe linia porţii, spre norocul său.

Dacă iniţial se credea că Gigi Becali caută un fundaş central pentru meciurile în care Planic şi Bălaşa ar trebui odihiniţi, lucrurile s-au schimbat odată cu meciul de duminică seară, de pe Arena Naţională. Ezitant în intervenţii, Bălaşa, fundaşul pe care Becali l-a acuzat că, alături de Coman şi Tănase, creează un "grup organizat" care nu are o viaţă extrasportivă bună, ar putea fi înlăturat din primul "11" în cel mai scurt timp: "Normal v-am spus că ar trebui să fie cum a fost cu Rudar. Vedeţi că aşa a fost? 4-0! O să vedeţi că aşa vor fi toate meciurile, în afara de Craiova, CFR, Viitorul şi Dinamo. Marţi vine fundaşul central. Nu vă pot spune de unde vine. Mâine vine impresarul, marţi vine impresarul clubului cu jucătorul. Am zis că e jale dacă nu luăm fundaş central, vă daţi şi voi seama dacă o să fie titular sau nu. Se întâmplă ceva cu Bălaşa, o să mă interesez. Poate dacă o să aibă concurenţă, o să-şi revină", a spus Becali, după meciul cu Poli Iaşi.
În repriza a doua a meciului cu Poli Iaşi, la scorul de 1-0, Mihai Bălaşa a greşit grav şi i-a dat ocazia lui Andrei Cristea să restabilească egalitatea. Norocul fundaşului a fost că Planic, colegul său din centrul defensivei, s-a repliat la timp şi a scos spectaculos de pe linia porţii execuţia atacantului de 34 de ani.

Cotat la 1.5 milioane de euro, Bălaşa a fost transferat de FCSB anul trecut, în schimbul sumei de 500.000 de euro. 49 de meciuri a adunat Bălaşa în tricoul vicecampioanei, reuşind să marcheze un gol. Bălaşa n-a apucat să debuteze pentru echipa de seniori a Romei, dar a evoluat în 26 de meciuri pentru echipa Primavera a formaţiei din Capitală.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ: Încă o mişcare "marca Becali": "Îi pun clauză de reziliere 200 de milioane de euro şi îi duc salariul de la 8.000 la 14.000. Dacă i se urcă la cap, asta e"

ULTIMA ORĂ O femeie şi-a uitat PAROLA de la contul online de la firma de energie. A cerut una temporară de la serviciul clienţi, iar când a văzut ce combinaţie a primit a ÎNCREMENIT. „Am fost şocată, dezgustată şi mânioasă. Nici acum nu mi-am revenit”/ Reacţia furnizorului …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,832CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles