VIDEO | Primele reacţii după argintul cucerit la Europene de „spatistul” Robert Glinţă. „Şi toată dragostea noastră!”

VIDEO | Primele reacţii după argintul cucerit la Europene de "spatistul" Robert Glinţă. "Şi toată dragostea noastră!"

  • Robert Glinţă (21 de ani) a cucerit în această seară, la Glasgow, medalia de argint în proba de 50 m spate a Campionatului European de nataţie. Piteşteanul a terminat cu timpul de 24:55, aurul revenindu-i rusului Kliment Kolesnikov, cu o performanţă de 24,00, nou record mondial.

"Robert Glinţă a învins în această finală înotători valoroşi precum irlandezul Shane Ryan sau francezul jeremy Stravius. De asemenea, în calificări şi semifinale, Robert Glinţă a doborât de două ori recordul naţional al probei de 50 metri spate, cu timpi de 24,59, respectiv 24,12. Robert Glinţă se pregăteşte acum de proba sa de forţă, 100 metri spate", a scris siteul oficial al FRNPM, for condus de Camelia Potec.

Şi mama campionului român, Irina Glinţă, a sintetizat seara fantastică a fiului său: "Cu felicitările, îmbrăţişarile, mulţumirile şi toată dragostea noastră!". Duminică, spatiştii tricolori intră din nou în concurs, la Glasgow, de data aceasta, pe distanţa de 100 m. Andrei Anghel face parte din seria 2/6, timp de înscriere 55,89 – al 43-lea, înainte de start, în timp ce Robert Glinţă a fost repartizat în seria 6/6, timp de înscriere 53,32 – al 4-lea, înainte de start.

Întrecerea din Scoţia e transmisă în România de canalele Eurosport.

ULTIMA ORĂ Cum a MURIT manechinul cunoscut ca Zombie Boy. Lady Gaga a făcut anunţul TERIFIANT. Avea doar 32 de ani …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,810CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles