„Nu trebuie să-l facem de sute de milioane”. Noul „pariu” al FCSB, adus cu picioarele pe pământ

"Nu trebuie să-l facem de sute de milioane". Noul "pariu" al FCSB, adus cu picioarele pe pământ

Nicolae Dică a îndemnat la calm după ce Olimpiu Moruţan a impresionat la meciul cu Rudar Velenje, în returul din turul secund al preliminariilor Ligii Europa.

Imediat după partida în care a înscris după o acţiune individuală foarte frumoasă, Moruţan s-a bucurat de cuvinte mari din partea oamenilor din fotbal. Totuşi, pentru a nu-l scăpa de sub control, Nicolae Dică i-a transmis un mesaj fotbalistului: "De când a venit la noi, arată mult mai bine decât în ultima perioadă de la Botoşani, dar nu trebuie să-l facem de sute de milioane. Trebuie să-l lăsăm, pentru că e un copil modest, care munceşte foarte mult şi are multe calităţi. Să aibă încredere în el, pentru că la Steaua a ajuns după ce a arătat aceste calităţi, pe care acum trebuie să le dezvolte.

Pentru a nu pune presiune pe fotbalist, inclusiv Becali nu s-a avântat în declaraţiile pe care le-a făcut despre Florinel Coman sau Dennis Man: “E la început, are 19 ani şi trebuie să muncească în continuare, să-şi vadă de joc şi sigur va ajunge un jucător de mare valoare", a declarat antrenorul în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Politehnica Iaşi.

Citeşte şi Cu ce se ocupă Mara după ce a fost evacuat de la CFR: "Revin la ceea ce făceam înainte"

ULTIMA ORĂ Cum a MURIT manechinul cunoscut ca Zombie Boy. Lady Gaga a făcut anunţul TERIFIANT. Avea doar 32 de ani …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,832CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles