Măldărăşanu, neînvins în Liga 1! ”Radiografia” meciului cu Sepsi şi situaţia lui Alibec: ”Chiar dacă a făcut o pregătire bună…”

142

Măldărăşanu, neînvins în Liga 1! ”Radiografia” meciului cu Sepsi şi situaţia lui Alibec: ”Chiar dacă a făcut o pregătire bună...”

Astra a remizat pe teren propriu, scor 1-1, împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Laurenţiu Buş a deschis scorul în minutul 3, dar Simonovoski a egalat în minutul 62. Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Măldărăşanu a vorbit la finalul partidei despre punctul obţinut de echipa sa, care îi aduce la egalitate cu liderul FC Botoşani, echipă pe care foştii campioni ai României o vor întâlni în următoarea etapă.

”Ştiam foarte bine că Sepsi este o echipă care joacă pe contre, au jucători foarte buni de contraatac. Trebuia să fim atenţi, echilibraţi. Am controlat jocul dar nu am avut o progresie, nu am avut foarte multe ocazii. A doua repriză, chiar dacă am avut mai multe ocazii ca în prima, nu am reuşit să facem 2-0. Asta e situaţia, a trecut meciul, este un punct, contabilizat în clasament. Ne aşteaptă următorul meci la Botoşani. Ne-au prins pe un contraatac, nu am văzut foarte bine faza de pe bancă”, a spus fostul mijlocaş la finalul partidei.
Măldărăşanu a lămurit şi situaţia lui Alibec, care a început meciul din postura de rezerva, dar a fost introdus în minutul 57, în locul lui Laurenţiu Buş: ”Orice antrenor şi-l doreşte, cand îl ai, nu ai cum să-l ţii pe bancă. Chiar dacă a facut o pregatire bună din punct de vedere fizic, nu are ritm. Trebuie sa avem foarte mare grija pentru ca este foarte important sa nu se accidenteze. O echipă foarte bună pe teren propriu, am văzut şi meciul lor de la Craiova, de aseară, au făcut un meci foarte bun. Ca joc, cred că meritau toate punctele. Au jucători periculoşi, Roman, Golofca, care pleacă foarte bine din spate, şi trebuie să avem o siguranţă defensivă foarte foarte bună”, a spus antrenorul Astrei.

ULTIMA ORĂ Cum a MURIT manechinul cunoscut ca Zombie Boy. Lady Gaga a făcut anunţul TERIFIANT. Avea doar 32 de ani …articolul original