Nici golurile nu-l mai încălzesc pe Mitriţă: „Nu s-a putut în această seară”. Mesajul înainte de meciul cu RB Leipzig

97

Nici golurile nu-l mai încălzesc pe Mitriţă: "Nu s-a putut în această seară". Mesajul înainte de meciul cu RB Leipzig

Alexandru Mitriţă a fost foarte dezamăgit după remiza cu Botoşani, scor 2-2, în care nici nu a mai contact că a fost protagonistul unei "duble".

U Craiova şi Botoşani au remizat, scor 2-2, după un meci spectaculos în care Mitriţă a marcat două goluri. Totuşi, atacantul oltenilor a fost dezamăgit în legătură cu partida cu moldovenii, dar promite că echipa se va revanşa cu RB Leipzig, în Europa League: "Nu cred că au fost aşa importante golurile mele. Ne-au dat gol din fază fixă, trebuia să fim atenţi. Trebuia să ne revenim. Am avut două meciuri în care nu prea am jucat. Am revenit mereu, ne doream această victorie, după o serie proastă. Din păcate, nu s-a putut în această seară. Acum au mai venit doi jucători, aveam nevoie de ei şi sper să ne ajute.

Va fi un meci greu, sunt jucători foarte bine cotaţi. Pe teren nu cred că ei au trei picioare. Avem două picioare şi mergem să jucăm", a declarat Mitriţă după meci.

Citeşte şi Confirmarea că U Craiova mai pierde o piesă de bază: "Îi mulţumim, a fost un adevărat lider". Anunţul lui Marcel Popescu

ULTIMA ORĂ Cum a MURIT manechinul cunoscut ca Zombie Boy. Lady Gaga a făcut anunţul TERIFIANT. Avea doar 32 de ani …articolul original