Mangia rămâne calm! Ce a mai putut spune după al patrulea meci fără victorie

Mangia rămâne calm! Ce a mai putut spune după al patrulea meci fără victorie

Al patrulea meci din patru fără victorie pentru Craiova în noul sezon nu a schimbat foarte mult discursul lui Devis Mangia (44 de ani). La finalul celor 90 de minute în care oltenii au remizat cu FC Botoşani, 2-2, antrenorul italian a avut un discurs calm, în care a transmis că de mâine se va întoarce la antrenament şi va încerca să pregătească aşa cum trebuie turul cu Leipzig, din turul al treilea al Europa League.

"Am jucat un meci diferit, în opinia mea. Am avut avantaj, am avut posibilitatea de a marca, dar, în acest moment, avem nevoie de mai multă încredere şi să muncim mai mult. Mă gândesc la echipă, nu la jucători în particular, iar într-un meci se fac mai multe greşeli. E normal, trebuie să continuăm să muncim şi sper ca echipa să joace din ce în ce mai bine. Îmi folosesc energia pentru a munci, încerc să fac tot ce e mai bun în fiecare zi şi nu mă gândesc la nimic altceva. Cred că am jucat cu cinci jucători under 21. Trebuie să-i evaluăm pe cei tineri, să vedem cine este pregătit să joace în prima echipă şi cine nu. Voi trage linie, voi analiza ce s-a întâmplat astăzi, iar mâine vom începe să muncim din nou. Mă gândesc la antrenamentul de mâine, nu la altceva, apoi la pregătirea următorului joc", a declarat Devis Mangia, la Telekom Sport, înainte să vorbească despre prestaţia puştiului Valentin Mihăilă, cel care a scos penalty-ul din care Mitriţă a deschis scorul şi, mai apoi, a pasat decisiv la a doua reuşită a liderului Craiovei: "Valentin Mihăilă a jucat foarte bine. E bun, dar trebuie să muncească şi să aibă o atitudine bună".
Dacă Nicuşor Bancu e de părere că o evoluţie asemănătoare cu Leipzig ar putea duce la un rezultat nefast, Mangia a preferat să nu vorbească prea mult despre meciul de joi, 9 august: "E un meci foarte greu cu Leipzig, dar mergem acolo şi încercăm să dăm tot ce avem mai bun".

ULTIMA ORĂ Cum a MURIT manechinul cunoscut ca Zombie Boy. Lady Gaga a făcut anunţul TERIFIANT. Avea doar 32 de ani …articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,833CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles