VIDEO | A fost găsit înlocuitorul lui Alibec! Fostul atacant de la CFR care vine să fie golgheter la vicecampioana României

105

VIDEO | A fost găsit înlocuitorul lui Alibec! Fostul atacant de la CFR care vine să fie golgheter la vicecampioana României

Imediat după plecarea lui Denis Alibec la Astra s-a aflat şi numele atacantului care îi va lua locul în atacul echipei. Fostul vârf al CFR-ului, Cristian Lopez (29 de ani), ar urma să vină la vicecampioana României şi să se lupte la campionat împotriva fostei sale echipe.

Spaniolul a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din România între 2015-2016 şi a marcat de 16 ori, în 38 de meciuri la formaţia din Gruia. Au urmat doi ani la fel de buni şi în Franţa, la Lens, unde a marcat 33 de goluri, iar acum viitorul său pare să fie tot în România, conform ProX.

Sursa citată susţine că Nicolae Dică şi Mihai Stoica şi-au dat acordul pentru ca atacantul să revină în Liga 1 Betano, iar ultimul cuvânt îl va avea Gigi Becali, care a susţinut în mai multe rânduri, în ultimul timp, că un atacant străin va veni la echipă.

Nu e prima dată când FCSB a încercat să-l transfere pe Cristian Lopez. Imediat după ce CFR a câştigat Cupa României, în 2016, finanţatorul FCSB a propus un schimb Tade-Lopez, dar „feroviarii” au preferat să-l trimită în Franţa.

Citeşte şi EXCLUSIV | "Ousmănescu" i-a mirat pe oamenii din club: "I-a plăcut atât de mult România, încât a preluat prea mult din comportamentul şi obiceiurile noastre. Şi nu alea bune". Dezvăluiri "din interior"

ULTIMA ORĂ Justiţia din Serbia a decis! Iată ce se va întâmpla cu SEBASTIAN GHIŢĂ: „Din cauza acţiunilor de PERSECUTARE la care a fost supus în ţara de origine…” …articolul original