Prima teorie despre transferul misterios al lui Alibec la Astra: „Probabil că se va întâmpla în iarnă”

0
166

Prima teorie despre transferul misterios al lui Alibec la Astra: "Probabil că se va întâmpla în iarnă"

Fostul arbitru, Constantin Zotta, susţine că Astra şi-a făcut deja strategia odată cu aducerea lui Denis Alibec la echipă. Fosta campioană a României ar urma ca în iarnă să-l vândă mai departe pentru o sumă mult mai mare.

Astra a anunţat oficial că l-a adus pe Alibec la echipă. Transferul i-a costat pe giurgiuveni 1.4 milioane de euro, sumă pe care Becali a acceptat-o în ultimă instanţă.

Iar dezabterile au început deja în privinţa atacantului aflat în criză. Constantin Zotta crede că pentru Alibec ar urma o nouă plecare în iarnă: ”Nu înţeleg de ce Astra l-a adus pe Alibec, dar cred că nu avem toate datele suficiente. Cred că acolo, în spate, au ceva. Probabil că au o discuţie în prealabil cu cineva pentru un transfer în iarnă. Altfel, în ultmii ani, Astra a avut o politică nu bună, foarte bună. S-a menţuinut, si-a diminuat foarte mult bugetul, a prins play-off-ul, a făcut un joc bun, cred că nu este pe minus, cum a fost în anii cu rezultate. Nu a luat jucători scumpi, nu a făcut transferuri importante, ba din contra, a fost susţinută de Steaua prin transferurile făcute şi totuşi, iată, pe un buget mic face transferul anului.

Cred că se gândesc la bani mulţi. Ceva nu cred că au 100%, dar probabil că ar putea fi conexiuni. Pe de altă parte, Alibec s-a simţit bine la Astra. Este un risc mare pe care Astra şi-l asumă. Eu îmi doresc să fie un transfer şi pentru Astra, şi pentru fotbalul românesc”, a declarat Zotta pentru Telekom Sport.

Alibec a marcat un singur gol pentru FCSB în ediţia de campionat 2017-2018, în total având pentru roş-albaştri, în toate competiţiile, 12 reuşite. El a ajuns la FCSB de la Astra pentru două milioane de euro, iar acum Gigi Becali a fost dispus să-l cedeze la fosta sa echipă pentru suma de 1.4 milioane.

ULTIMA ORĂ Justiţia din Serbia a decis! Iată ce se va întâmpla cu SEBASTIAN GHIŢĂ: „Din cauza acţiunilor de PERSECUTARE la care a fost supus în ţara de origine…” …articolul original