Jucătorii au vrut să-l întoarcă din drum pe Edi Iordănescu. Patronul a fost înduplecat, dar reacţia antrenorului i-a lăsat mască

126

Jucătorii au vrut să-l întoarcă din drum pe Edi Iordănescu. Patronul a fost înduplecat, dar reacţia antrenorului i-a lăsat mască

Fostul director sportiv al campionaei, Bogdan Mara, a recunoscut că jucătorii au luat legătura cu patronul CFR-ului, după ce au aflat că Edi Iordănescu e ca şi dat afară, iar dorinţa lor ar fi fost ascultată. Oficialii CFR-ului au încercat să-l întoarcă din drum pe antrenor după intervenţia jucătorilor, dar Iordănescu Jr a ales să nu se mai întoarcă, fiind dezamăgit de situaţia creată.

"A fost o discuţie între jucători, s-au vorbit în cinci minute şi s-au dus să vorbească cu patronul. Nu a fost ceva gândit. Au vorbit trei, patru, care s-au găsit şi au mers să vorbească (n.r Hoban, Arlauskis, Omrani). A fost ceva spontan, nu a fost ceva plănuit. E adevărat că Edi a fost susţinut de jucători. Piţurcă n-a fost în niciun moment o soluţie viabilă, din ce ştiu eu. Nu ştiu cine rămâne la club. Sunt mulţumit de lucrurile pe care le-am realizat aici în numai un an de zile. A fost un şoc pentru toată lumea. Dar ce să facem? Nu putem să mergem pe un drum pe care nu-l credem", a spus Bogdan Mara, pentru Digi Sport.
Edi Iordănescu a fost demis oficial în cursul zilei de joi, după ce miercuri seară a avut o şedinţă de amploare la sediul clubului. Alături de Iordănescu, de la campioană vor mai pleca Bogdan Mara, Marius Bilaşco şi Marian Copilu. Portughezul Antonio Conceicao a fost numit deja la cârma echipei din Gruia.

Toni Conceicao a mai condus CFR în două rânduri. Două trofee a cucerit CFR Cluj sub comanda portughezului: Cupa României şi Supercupa, ambele în 2009. CFR Cluj a disputat 59 de meciuri oficiale cu portughezul la cârmă. 30 de victorii, 17 remize şi 12 înfrângeri a înregistrat CFR Cluj sub bagheta portughezului. Pe lângă Toni Conceicao, mai există zvonuri conform cărora şi Victor Piţurcă se află pe lista CFR-ului.

În acest sezon, CFR Cluj a cucerit Supercupa României în urma unui meci cu Universitatea Craiova, scor 1-0, pe Oblemenco. A urmat egalul cu FC Botoşani din prima etapă a Ligii 1, scor 1-1, iar marţi, CFR a cedat în dauna lui Malmo, în primul meci din turul II al Ligii Campionilor. Jocul echipei a fost unul extrem de slab, Omrani&Co nereuşind să trimită niciun şut pe cadrul porţii.

Citeşte şi De ce părăsesc conducerea CFR-ului Mara, Bilaşco şi Copilu

ULTIMA ORĂ Cel mai bine plătită: VEDETA de pe Instagram care a câştigat câte UN MILION de dolari pentru fiecare mesaj | FOTO, VIDEO …articolul original