Craiova şi-a aflat în proporţie de 99% adversarul din turul III al Europa League

100

Craiova şi-a aflat în proporţie de 99% adversarul din turul III al Europa League

RB Leipzig n-a avut milă de suedezii de la Hacken, reuşind să se impună cu 4-0 în manşa tur, astfel că mai mult ca sigur va întâlni Craiova în turul III preliminar al Ligii Europa.

Hacken n-a avut nicio şansă la Leipzig, nemţii reuşind să controleze partida de la un capăt la celălalt. Bruma a deschis scorul în minutul 35, iar după aceea a urmat prăpădul pentru suedezi. Puştiul brazilian Cunha a majorat avantajul după numai patru minute. Kampl a marcat pentru 3-0 în startul reprizei secunde, iar fostul atacant al lui PSG, Jean Kevin Augustin a înscris pentru 4-0 în minutul 84, când RB Leipzig evolua în zece oameni. Ilsanker a fost eliminat în minutul 81, pentru cumul de cartonaşe galbene.
Craiova va înfrunta în turul III câştigătoarea dublei, iar RB Leipzig e mai mult ca sigur calificată în faza următoare după demonstraţia de forţă din partida cu Hacken.
Echipa folosită de Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Konate, Orban, Pintos (Mukiele 68) – Demme, Ilsanker, Kampl – Cunha (Hartmann 89), J. Augustin, Bruma (Stierlin 85)

ULTIMA ORĂ Cel mai bine plătită: VEDETA de pe Instagram care a câştigat câte UN MILION de dolari pentru fiecare mesaj | FOTO, VIDEO …articolul original