Benzema şi-a decis viitorul: „Vreau să continui să scriu istorie”

101

Benzema şi-a decis viitorul: "Vreau să continui să scriu istorie"

Karim Benzema (30 de ani) era dat ca şi transferat la AC Milan, dar se pare că francezul e decis să rămână la Real Madrid. Atacantul a declarat pentru site-ul clubului că vrea să continuă să scrie istorie altărui de campioana Europei.

"Trebuie să continuăm să câştigăm trofee. Acesta este singurul obiectiv pe care îl are clubul. La nivel personal vreau să joc mai bine în acest sezon decât am făcut-o în cel precedent. Vreau să muncesc la fel de mult pentru a continua să scriu istorie alături de acest club", a spus Karim Benzema.
Pe lângă AC Milan, au existat zvonuri conform cărora şi Napoli s-ar interesa de transferul francezului. Preşedintele De Laurentiis a demontat această ipoteză, spunând că nu vrea jucători bătrâni la echipa sa. Benzema a ajuns la Real Madrid în 2009, fiind adus de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro. 412 meciuri a adunat Benzema în tricoul Realului, reuşind să marcheze 193 de goluri şi să câştige 16 trofee.

🎙 @Benzema: “Debemos seguir ganando títulos porque aquí el objetivo es siempre ganarlos juntos. A nivel personal quiero hacerlo mejor que el año pasado y tengo que seguir trabajando para hacer más historia en este club”. 💪 #HalaMadrid pic.twitter.com/tdBAP2EXdo

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 26 iulie 2018

ULTIMA ORĂ Cel mai bine plătită: VEDETA de pe Instagram care a câştigat câte UN MILION de dolari pentru fiecare mesaj | FOTO, VIDEO …articolul original