Anghel Iordănescu l-a apărat pe Edi! Reacţia fostului selecţioner: „Nu mi-a venit să cred”

129

Anghel Iordănescu l-a apărat pe Edi! Reacţia fostului selecţioner: "Nu mi-a venit să cred"

Anghel Iordănescu şi-a apărat fiul, pe Edi Iordănescu, cel care a fost dat afară de la CFR Cluj după doar trei meciuri oficiale. ProSport a scris pe larg despre evenimentele din interiorul clubului, de la care patronul german s-ar putea retrage.

Edi e deja istorie, iar Toni Conceicao a fost deja anunţat oficial la CFR Cluj şi portughezul va avea misiunea clară de a se califica la returul cu Malmo, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

La aflarea veştii, fostul selecţioner al României a reacţionat vehement: "Nu mi-a venit să cred. Eu n-am vorbit prea multe cu Edi, am vorbit după meci şi era tensiune, era presiune. Din păcate, acesta este fotbalul românesc. Eu cred că a ajuns într-un moment delicat la CFR Cluj. Am înţeles din presă că acolo e vorba de două tabere care îşi doresc să pună mână pe putere. Eu cred că s-a făcut o greşeală foarte mare. Şi nu pentru că e băiatul meu.

Dar, când numeşti un antrenor, când aduci un antrenor cu un asemenea profil, atunci trebuie să ai puţină răbdare. Doar fotbalul are de suferit. Este incredibil ca un club de valoarea CFR-ului să dea afară atât de repede un antrenor. Mai ales că a adus deja Supercupa României. Şi să nu uităm că CFR a fost bătută de Malmo, campioana Suediei, iar Suedia am văzut ce a făcut la Campionatul Mondial" , a declarat Anghel Iordănescu pentru Telekom Sport.

Citeşte şi Conceicao şi-a început oficial al treilea mandat în Gruia: "Trebuie să schimb repede dinamica echipei"

ULTIMA ORĂ Cel mai bine plătită: VEDETA de pe Instagram care a câştigat câte UN MILION de dolari pentru fiecare mesaj | FOTO, VIDEO …articolul original