Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia tensionată de la CFR: „Mă trec transpiraţiile când aud de şocuri la echipă”

116

Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia tensionată de la CFR: "Mă trec transpiraţiile când aud de şocuri la echipă"

Fost antrenor la CFR Cluj, Vasile Miriuţă e de părere că Edi Iordănescu va rămâne cel puţin pentru moment în Gruia.

"Acum am ieşit de la film. Am primit două, trei mesaje în timpul filmului. Eu nu cred că va pleca Edi, e doar o părere personală. Cred că vor aştepta să vadă ce se întâmplă în cupele europene. E strict o părere personală. Când aud că vine cineva noi şi se produce un şoc la echipă mă iau transpiraţiile. Mi se pare o prostie ideea asta cu şocurile. Au trecut doar trei meciuri. Părerea mea e că nu va pleca. Vestiarul CFR-ului are nume grele, dar sunt jucători profesionişti", a spus Vasile Miriuţă, pentru Digi Sport.
Vasile Miriuţă a fost demis de la CFR Cluj înainte de startul sezonului trecut, fiind înlocuit cu Dan Petrescu. "Bursucul" a cucerit titlul, în timp ce Miriuţă a pregătit Concordia Chiajna şi Dinamo. Adus de "câini" de la gruparea din Ilfov, Miriuţă a avut viaţă scurtă în Capitală. Dinamo a ratat prezenţa în playoff în ultima etapă, după ce a pierdut la Giurgiu în dauna Astrei. Politehnica Iaşi a primul ultimul loc de playoff, chiar dacă nu ocupase până în momentul respectiv vreun loc în primele 6.

Informaţia cu privire la plecarea lui Edi Iordănescu de la CFR a apăurt în această seară. Conform Telekom Sport, antrenorul venit în locul lui Dan Petrescu a fost demis, iar pe lângă el vor mai pleca de la club şi Bogdan Mara şi Marian Copilu.

ULTIMA ORĂ Cele 40 de gafe de exprimare, punct cu punct, din mandatul Vioricăi Dăncilă. Un altfel de bilanţ, făcut de un liberal premierului PSD-ALDE …articolul original