EXCLUSIV | Cum a revitalizat Walter Zenga două câştigătoarea de Cupa Campionilor: „Cu mine a revenit tot”

140

EXCLUSIV | Cum a revitalizat Walter Zenga două câştigătoarea de Cupa Campionilor: "Cu mine a revenit tot"

Walter Zenga a rememorat pentru ProSport cele mai frumoase perioade din cariera sa de antrenor. Italianul spune că la FCSB şi la Steaua Roşie Belgrad a avut parte de experienţe extraordinare.

"Cred că au fost două, una lânga alta, Steaua (n.r FCSB) şi Steaua Roşie Belgrad. Două echipe mari, două nume mari în lume, două echipe care au câştigat Cupa Campionilor. Au fost două experienţe extraordinare, pentru că aici am readus entuziasmul, am readus fotbalul adevărat. Am venit şi era puţin entuziasm, puţină pasiune, cu mine a revenit tot.

Am câştigat meciuri importante din campionat, am câştigat meciuri importante din Europa, unde am avut un parcurs extraordinar. Dacă s-ar fi întâmplat acum, eram cunoscuţi în toată lumea. Iar la Steaua Roşie Belgrad am câştigat şi campionatul, şi Cupa şi am făcut şi un parcurs extraordinar în Europa League. Doar anul trecut am făcut mai bine, decât am făcut când eram acolo", a spus Walter Zenga, în cadrul unui interviu acordat pentru ProSport.

Walter Zenga a pregătit cele două formaţii între 2004 şi 2006, după care a luat drumul Turciei şi a preluat Gaziantepspor.

Citeşte şi EXCLUSIV | Zenga la FCSB? Cum a răspuns zvonurilor care îl dădeau în locul lui Dică: "M-aş fi dus, dar mă forţez să stau acasă!" | VIDEO

ULTIMA ORĂ Cele 40 de gafe de exprimare, punct cu punct, din mandatul Vioricăi Dăncilă. Un altfel de bilanţ, făcut de un liberal premierului PSD-ALDE …articolul original