Alibec la Craiova? Marcel Popescu a dat răspunsul: „Sunt corect faţă de suporterii noştri”

102

Alibec la Craiova? Marcel Popescu a dat răspunsul: "Sunt corect faţă de suporterii noştri"

Gigi Becali a anunţat că Alibec va pleca de la FCSB, având chiar două oferte din Liga 1 Betano. Preşedintele Craiovei, Marcel Popescu, a ţinut să anunţe că atacantul în vârstă de 27 de ani nu va semna cu câştigătoarea Cupei României.

"Nu e Craiova! Dezamorsez bomba. Sunt corect faţă de suporterii noştri, Craiova nu are nicio intenţie să-l transfere pe Alibec", a spus Marcel Popescu, pentru Digi Sport.
Denis Alibec a devenit inamicul public #1 la FCSB după finalul sezonului trecut. CFR a cucerit titlul în Liga 1 Betano, iar Gigi Becali a spus după ultima etapă că vârful nu are ce să mai caute la echipa sa. Alibec a marcat un singur gol în Liga 1 Betano în sezonul precedent, în partida cu Gaz Metan Mediaş din retur. Înainte să ajungă la FCSB, Alibec era jucătorul din prima ligă cu cea mai mare cotă, dar între timp a ajuns pe poziţia 30 într-un clasament al valorii de piaţă. După plecarea lui Budescu, Mitriţă a devenit cel mai valoros jucător din Liga 1 Betano, având o cotă de 2.5 milioane de euro. Cota lui Alibec se ridică la 1 milion de euro. Până şi Planic sau Bălaşa stau mai bine în această ierarhie.

ULTIMA ORĂ Cele 40 de gafe de exprimare, punct cu punct, din mandatul Vioricăi Dăncilă. Un altfel de bilanţ, făcut de un liberal premierului PSD-ALDE …articolul original