România a pierdut în faţa Norvegiei la Campionatul European de tineret. Bogdan Voica: ”Încercăm să salvăm ce se mai poate”

91

România a pierdut în faţa Norvegiei la Campionatul European de tineret. Bogdan Voica: ”Încercăm să salvăm ce se mai poate”

România a pierdut cu 29-25 în faţa Norvegiei, în primul meci din turneul de clasament pentru locurile 9-16 la Campionatul European de handbal tineret U20 care are loc în Slovenia. Pentru băieţii lui Sandu Iacob şi Bogdan Voica urmează meciul cu Israel de miercuri, de la ora 20:00.

Naţionala U20 a făcut o primă repriză slabă în faţa Norvegiei, motiv pentru care adversarii au intrat la cabine cu 16-8. În partea secundă, România a jucat altceva, a câştigat repriza, dar nu la un scor suficient pentru a obţine şi cele două puncte. Norvegia s-a impus cu 29-25 şi continuă cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor cu mai mult aplomb.

”Au fost două reprize diametral opuse. În prima am suferit atât în apărare cât şi în atac, iar în partea a doua s-a schimbat radical situaţia. Chiar îndrăznesc să spun că dacă am fi abordat aşa meciul de la început, în prima repriză, soarta meciului ar fi fost alta. Lipsa de experienţă a băieţilor la acest nivel coroborată cu emoţiile de rigoare, până intri în meci şi vezi că nu eşti cu nimic mai prejos decât adversarul, deja s-a dus o repriză. Şi de multe ori se dovedeşte că e prea târziu”, ne-a declarat antrenorul Bogdan Voica.

România încă mai poate ajunge în turneul 9-12, dar ar trebui ca mâine să învingă Israel la 6 goluri, iar Norvegia să piardă în faţa Suediei, un scenariu greu de îndeplinit. ”Încercăm să-i motivăm cât putem în continuare pe băieţi, să le redăm încrederea în sine pentru că sunt nişte copii buni, muncitori. Au arătat că au valoare, încercăm să salvăm ce se mai poate. Rămâne să muncim din ce în ce mai mult şi de acum încolo”, a mai spus Bogdan Voica.

ULTIMA ORĂ O formaţie LEGENDARĂ, aflată la Bucureşti, face de râs România. Membrii trupei au publicat un clip video, după ce au fost jigniţi de organizatori înainte de concert. „E dezgustătoare…” | VIDEO …articolul original