„Cel mai slab meci de când sunt la CFR!”. Mara şi un discurs drastic după înfrângerea cu Malmo: „Nu înţeleg de ce am intrat aşa timoraţi!”

103

"Cel mai slab meci de când sunt la CFR!". Mara şi un discurs drastic după înfrângerea cu Malmo: "Nu înţeleg de ce am intrat aşa timoraţi!"

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a catalogat evoluţia CFR-ului din meciul cu Malmo (0-1) drept cel mai slab meci de când se află la Cluj. Oficialul campioanei României a accentuat faptul că fotbaliştii lui Edi Iordănescu au intrat extrem de timoraţi pe teren, în Gruia, şi că nu se aştepta la acest lucru. Mara a vorbit şi despre gafa lui Arlauskis, care a comis-o chiar înainte de pauză şi Malmo a intrat cu avantaj la cabine.

"O evoluţie extrem de slabă! E cel mai slab meci de când sunt eu la CFR. Am intrat timoraţi, speriaţi, ne-a copleşit miza acestui meci! E un adversar cu care putem să ne luptăm, nu e de speriat. Nu înţeleg, sunt oameni care au demonstrat în meciuri importante că au experienţă. Au fost greşeli individuale, din păcate. Aveam mare încredere în acest meci, i-am văzut toată săptămâna bine pe băieţi.
Să iei un asemenea gol, să intri la pauză cu 1-0, acolo s-a cam terminat meciul. În repriza a doua am încercat mai mult, dar am fost lipsiţi de încredere, nu ştiu de ce am intrat aşa de timoraţi. Trebuie să ridicăm capul, mergem înainte, am mai avut momente grele. Acum trebuie să se vadă, din nou, experienţa şi valoarea unor jucători. Plecăm cu şansa a doua, un 0-0 era altceva. Mergem înainte, trebuie să continuăm, suntem la început!
Se întâmplă, suntem o echipă, un grup. Şi el ne-a scos pe noi, ne-a făcut campioni! Nu e momentul să dăm într-un jucător sau altul! E, cred, cel mai slab meci de când sunt aici. Nu neapărat că n-au fost realizări, cât atitudinea din teren"
, a spus Bogdan Mara, la DigiSport.
Mara a vorbit despre transferul lui Săpunaru: "Am spus şi dinaintea că ne dorim un fundaş central. E greu să stai în trei fundaş central. Ni l-am dorit pe Săpunaru, vom vedea zilele viitoare! Jucătorii noi au venit târziu, sunt în urmă cu pregătirea fizică. Trebuie să ne ajute, să producem o surpriză la retur!", a mai spus Bogdan Mara, la DigiSport.

ULTIMA ORĂ O formaţie LEGENDARĂ, aflată la Bucureşti, face de râs România. Membrii trupei au publicat un clip video, după ce au fost jigniţi de organizatori înainte de concert. „E dezgustătoare…” | VIDEO …articolul original