Selecţionerul Croaţiei, ultimatum pentru conducătorii federaţiei: „Că vă place sau nu, sunt al doilea cel mai bun antrenor din lume”

95

Selecţionerul Croaţiei, ultimatum pentru conducătorii federaţiei: "Că vă place sau nu, sunt al doilea cel mai bun antrenor din lume"

A fost la un pas să devină Campionul Lumii alături de naţionala pregătită de el. Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, a răbufnit după ce a jucat finala turneului final din Rusia. Alături de Perisic & Co., Dalic a câştigat medalia de argint, iar acum vrea să fie recompensat pe măsură.

"Că vă place sau nu, sunt al doilea cel mai bun antrenor din lume", a declarat Dalic pentru Vecernji, făcând aluzie la locul secund ocupat la Cupa Mondială. Selecţionerul Croaţiei în vârstă de 51 de ani cere federaţiei un salariu mai mare faţă de cel pe care îl are acum, 550.000 de euro pe an. "Această cifră pentru al doilea antrenor din lume este mult prea mică", e de părere Dalic, care a spus că vrea să primească 4,2 milioane de euro.

Zlatko Dalic pregăteşte naţionala Croaţiei din octombrie 2017 şi mai are contract încă doi ani, până în 2020. Potrivit publicaţiei The Sun, antrenorul croat este dorit de mai multe cluburi importante.

În cariera sa, Dalic a mai pregătit: Rijeka, Dinamo Tirana, Slaven Belupo, Faisaly, Al Ain şi Al Hilal.

ULTIMA ORĂ România, în STARE DE ŞOC. Un stat vecin va CONSTRUI un gard la graniţă. INCREDIBIL de ce se securizează astfel …articolul original