Ionuţ Badea e sincer după ce Concordia a clacat în prelungiri. „Ne rămâne să tratăm cât mai bine din punct de vedere mental următoarele partide”

88

Ionuţ Badea e sincer după ce Concordia a clacat în prelungiri. "Ne rămâne să tratăm cât mai bine din punct de vedere mental următoarele partide"

În penultimul meci din cadrul rundei inaugurale a Ligii 1 Betano, Gaz Metan s-a impus la Mediaş, luni seara, pe o ploaie torenţială, în faţa echipei Concordia Chiajna, scor 2-1 (1-1). Pentru Gaz Metan au marcat Chamed '27 şi Fortes '90+3, iar pentru oaspeţi a înscris Guessan '39.

La final, antrenorul Concordiei, Ionuţ Badea, a declarat că, din punct de vedere mental, se aşteaptă ca elevii săi să-şi ridice moralul în partidele următoare. Fostul secund al naţionalei a explicat şi golul primit în prelungirile încleştării de la Mediaş. "N-am reuşit să închidem partida sau să reuşim şi golul doi. Au reuşit-o ei, la acel gol primit, în prelungiri, e vorba de situaţia de unu contra doi, nu poţi să ataci decisiv. A fost o execuţie de efect, dar şi noi i-am oferit şansa să se apropie de fotbal. Putem să invocăm orice, acum, la final, dar nu se întâmplă nimic. Când cineva spune că a fost viciat rezultatul… Fotbalul nu e matematică. Ne rămâne să analizăm ceea ce am greşit şi să tratăm cât mai bine din punct de vedere mental partidele următoare", a declarat Ionuţ Badea, la Digisport.

ULTIMA ORĂ România, în STARE DE ŞOC. Un stat vecin va CONSTRUI un gard la graniţă. INCREDIBIL de ce se securizează astfel …articolul original