EXCLUSIV | Hagi vinde tot! Craiova a pus mâna pe încă un jucător de la Viitorul

98

EXCLUSIV | Hagi vinde tot! Craiova a pus mâna pe încă un jucător de la Viitorul

Alexandru Măţan (18 ani) a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova, conform surselor ProSport. Preşedintele oltenilor, Marcel Popescu, a anunţat înaintea meciului cu Poli Iaşi din prima etapă că vor mai ajunge cel puţin doi jucători la formaţia de pe "Oblemenco".

"Eu zic să aşteptaţi săptămâna viitoare. Vor fi două transferuri, dar nu ne oprim aici", a spus Marcel Popescu, înaintea meciului cu Poli Iaşi.
În această vară, Universitatea Craiova a mai pus mâna şi pe Alexandru Cicâldău de la FC Viitorul. Măţan poate evolua pe postul de mijlocaş ofensiv. În această vară, Mangia a pierdut doi jucători extrem de importanţi din compartimentul ofensiv: Alexandru Băluţă şi Gustavo.

Ianis Hagi are de asemenea şanse să plece în această vară din Liga 1 Betano: "Au venit mai mulţi scouteri din Franţa, Belgia, Rusia, astfel că sunt şanse ca Ianis să plece în această vară de la Viitorul", a spus Cristian Bivolaru, pentru LookTV.

Citeşte şi BREAKING NEWS | Ianis Hagi e aproape de un nou transfer în străinătate: "Au venit mulţi scouteri să-l vadă". Posibila destinaţie a mijlocaşului

ULTIMA ORĂ România, în STARE DE ŞOC. Un stat vecin va CONSTRUI un gard la graniţă. INCREDIBIL de ce se securizează astfel …articolul original