Sorescu a marcat la debutul pentru Dinamo şi a avut un mesaj special: „I-am promis!”

90

Sorescu a marcat la debutul pentru Dinamo şi a avut un mesaj special: "I-am promis!"

Dinamo s-a impus în primul meci al sezonului, scor 2-1 cu FC Voluntari. Elevii lui Bratu au fost conduşi cu golul lui Ricardinho, dar Salomao şi noua achiziţie, Deian Sorescu, au stabilit scorul final. După ce a înscris la debut, noul şeptar dinamovist a ţinut să-i mulţumească familiei sale.

”Pe această cale ţin să-i mulţumesc familiei că este aproape de mine. Nu mă gândeam să marchez. Dar i-am promis lui Dan Nistor că, dacă marchez, este pentru copilul lui. Acesta este cel mai frumos debut pentru mine. Am debutat cu dreptul, sperăm să o ţinem tot aşa, să-i batem şi pe ei. Aşteptăm derby-ul”, a spus Deian Sorescu la finalul partidei.
Mijlocaşul de 20 de ani a dezvăluit şi ce i-a transmis Florin Bratu în momentul în care l-a introdus pe teren: ”Mi-a transmis să am încredere în mine şi să fac ce ştiu. Că d-asta jucăm fotbal, să facem ce ştim”, a mai punctat şeptarul dinamovist.

ULTIMA ORĂ A acceptat invitaţia în oraş primită de la un bărbat pe care îl ştia din liceu. Pe drum a coborât la o benzinărie, iar când a ieşit Volvo-ul ei şi partenerul de cină dispăruseră. Este INCREDIBIL unde au găsit oamenii legii maşina şi CINE se afla în ea. „Aşa ceva!” …articolul original