Măldărăşanu i-a studiat pe cei de la FCSB. Slăbiciunea echipei lui Dică: ”Ştiu bine că au probleme”

111

Măldărăşanu i-a studiat pe cei de la FCSB. Slăbiciunea echipei lui Dică: ”Ştiu bine că au probleme”

Astra a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 1 Betano, învingând vicecampioana FCSB, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de albanezul Azdren Lullaku. Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Măldărăşanu, a vorbit la finalul partidei despre jocul băieţilor săi, şi spune că a ştiut de problemele roş-albaştrilor la fazele fixe.

”Nu mi-aş fi dorit o altă echipă în prima etapă. Când am picat cu FCSB, mi-a părut bine, pentru că ştiu cum e să joci cu astfel de echipe. Zic eu că am reuşit să ne informăm în privinţa lor. Ştiu bine că au probleme la fazele fixe, i-am văzut şi în pregătiri. Eu nu le-am cerut jucătorilor să se retragă, puteam să închidem jocul, nu am făcut-o. Îmi pare rău pentru Dică, a încercat, îl aruncase şi pe Planic în atac, era disperat, dar îi urez succes în continuare.
Eu cred în mine, sunt foarte optimist şi le-am transmis că trebuie să aibă încredere în ei. E un rezultat bun, dar nu am făcut nimic acă nu jucăm al fel şi în etapa a doua.
Băieţii l-au convins în vestiar că vine cu o primă, e un gest frumos, e o sumă mică”
, a spus Măldărăşanu la finalul partidei.

ULTIMA ORĂ A acceptat invitaţia în oraş primită de la un bărbat pe care îl ştia din liceu. Pe drum a coborât la o benzinărie, iar când a ieşit Volvo-ul ei şi partenerul de cină dispăruseră. Este INCREDIBIL unde au găsit oamenii legii maşina şi CINE se afla în ea. „Aşa ceva!” …articolul original