Momentul de care campioana nu a ştiut să profite! „De acolo, jocul ar fi trebuit să curgă în altă direcţie”. Edi Iordănescu şi concluziile sale după primul meci în Liga 1 pe banca CFR-ului

118

Momentul de care campioana nu a ştiut să profite! "De acolo, jocul ar fi trebuit să curgă în altă direcţie". Edi Iordănescu şi concluziile sale după primul meci în Liga 1 pe banca CFR-ului

Campioana CFR şi-a turat bine motoarele pentru meciul din Supercupa României, când a câştigat chiar la Craiova, contra oltenilor, dar nu a putut fi aceeaşi echipă şi la primul meci de campionat, cu FC Botoşani. Elevii lui Edi Iordănescu au remizat, scor 1-1 cu FC Botoşani, şi au făcut primul pas cu stângul în noul sezon. Edi Iordănescu ştie unde s-a greşit, dar spune că jocul e în continuă schimbare faţă de perioada Dan Petrescu.

Vinicius (26) şi Fulop (48) au marcat în primul meci din noul sezon al Ligii 1. Iordănescu junior spune că echipa sa trebuia să rezolve jocul încă din prima repriză pentru că au existat ocazii mari. Mai mult, antrenorul campioanei a vorbit despre lipsa de reacţie la golul oaspeţilor, despre ziua "mare" pe care a prins-o Eduard Pap, portarul botoşănenilor, dar şi despre meciul cu Malmo din preliminariile Ligii Campionilor.
"Echipa a avut preocupare pentru construcţie, circulaţia mingii, am adus multe mingi în careu, am produs situaţii. Am şi marcat, iar lucrurile de acolo ar fi trebuit să evolueze într-o altă direcţie. Ar fi trebuit să închidem jocul încă din prima repriză, am avut ocazii, dar nu mai contează. Sunt mai multe cauze. A fost şi puţină neşansă, e adevărat.
De la golul lor am început să ne precipităm, cu toate că echipa a răspuns bine, am adus mingi în careu, am venit şi cu soluţiile de pe bancă. Ne-a lipsit execuţia şi am prins un portar în zi mare, la care am contribuit şi noi.
Să fim sincer. Am avut o perioadă foarte scurtă la dispoziţie, de aceea nu am putut să fac prea multe schimbări. Se vede o preocupare pentru construcţie, dar sunt automatisme pe care nu le putem schimba din mers. Trebuie să fim pozitivi, echipa şi-a dat silinţa. Încă suntem la nivelul fizic la care mi-aş fi dorit. Campionatul e foarte lung, trebuie să trecem peste acest moment. Ne aşteaptă un meci extrem de greu. În campionat, avem forţa să revenim şi să ne batem la primele locuri şi să câştigăm din nou campionatul"
, a spus Edi Iordănescu după meci, la DigiSport.
Duşul rece ar trebui să-i trezească repede pe elevii lui Iordănescu junior. Urmează meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor, cu Malmo, pe 24 iulie, de la ora 19:00, tot în Gruia.

ULTIMA ORĂ Şi-au FILMAT propria moarte! Tinerii implicaţi în accidentul mortal din judeţul Vrancea erau live pe Facebook (Atenţie! Imagini cu puternic impact emoţional) …articolul original