7 românce au părăsit BRD Open. Care sunt singurele reprezentante rămase în competiţie

153

7 românce au părăsit BRD Open. Care sunt singurele reprezentante rămase în competiţie Share

  • Tweet

Utile

  • Clasament Liga 1
  • Meciurile etapei
  • ProSport pe iPhone

România a mai rămas în competiţie cu două sportive la BRD Open. Sorana Cîrstea (57 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (25 WTA) sunt singurele care continuă pe tabloul de simplu.

Ţara noastră alinia la startul competiţiei 9 sportive pe tabloul principal. Deşi erau speranţe mari ca o româncă să câştige şi în acest an concursul, şansele au scăzut considerabil. Majoritatea au fost eliminate încă din runda inaugurală, iar miercuri, în a 3-a zi a turneului, Irina Bara a fost şi ea eliminată şi au mai rămas în concurs doar Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

Vârful de formă al Mihaelei Buzărnescu o plasează între principalele favorite la Bucureşti. În plus, ea a scăpat şi de câteva adversare puternice de pe partea sa de tablou. Singura rivală care i-ar putea pune probleme este favorita 4, Petra Martic (Croaţia; 60 WTA). Mihaela este calificată în sferturile competiţie, unde va juca cu Yafan Wang (China; 84 WTA).

De partea cealaltă, Sorana Cîrstea va juca joi în turul 2. Teoretic, meciul este unul facil pentru româncă. Ea va evoulua în compania Marynei Zanevska (Belgia; 166 WTA).

Irina Begu, Gabriela Ruse, Ana Bogdan, Andreea Roşca, Alexandra Dulgheru şi Miriam Bulgaru sunt româncele care au părăsit turneul în turul întâi. Irina Bara a fost eliminată în turul secund.

ULTIMA ORĂ SCANDAL MONSTRU la Washington după întâlnirea dintre Trump şi Putin, cu afirmaţii „TRĂDĂTOARE” şi „imbecile” 7 românce au părăsit BRD Open. Care sunt singurele reprezentante rămase în competiţie…articolul original