Primele declaratii ale vulturului Ovidiu Herea: Am venit la Chiajna pentru Dan Alexa si pentru a avea familia mai aproape! Ce spune despre lupta la retrogradare

0
509
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a plecat în această dimineață în cantonament, iar Ovidiu Herea, cea mai nouă achiziție a ilfovenilor a făcut declarații, după ce ieri a semnat un contract un an și jumătate cu echipa antrenată de Dan Alexa

„A contat faptul că Dan Alexa este antrenor aici, a contat și că sunt aproape de familie. Au fost lucruri importe pe mine. Eu sunt jucător profesionist, o să fac tot ce pot să joc cât mai bine, să mă antrenez cât mai bine pentru că sunt sigur că nu contează numele, nmu contează că am fost colegi. Contează doar cum te pregătești.

Nu este pentru prima oară când joc la o echipă care speră la salvarea de la retrogradare. Îmi doresc să am un sezon bun aici, să facem lucruri frumoase la Chiajna și sper să scăpăm de emoțiile retrogradării. Sigur se va face o echipă bună aici, iar important pentru noi este să începem cât mai bine această jumătate de campionat”, a declarat Herea pentru DolceSport.

În Antalya, Chiajna va avea patru meciuri amicale. Pe 19 ianuarie cu azerii de la Neftchi Baku, locul 3 în prima ligă din Azerbaidjan, pe 21 va da piept cu formația Kuban Krasnodar, ocupanta locului 5 din campionatul Rusiei, pe 23 cu echipa Kyran Shymkent din liga secundă a Kazahstanului. Pe data de 25 ianuarie, vom avea parte de un adversar din Bulgaria, formația Beroe Stara Zagora, a opta în Parva Liga.

Mijlocasul de 31 de ani a debutat in prima liga la FC National si a mai activat la echipe precum FC Rapid Bucuresti, FC Sion, Skoda Xanthi si CS Pandurii Targu Jiu. Pe parcursul carierei, a strans 250 de aparitii in Liga I si 2 selectii la echipa nationala.

Concordia Chiajna

www.dolce-sport.ro

copyright www.chiajna.com