STEAUA. Muta Becali echipa la Chiajna? Decizie de ultima ora: Ma intilnesc cu el!

0
608

 

 

UPDATE. Gigi Becali a anunţat că se va întîlni cu primarul din Chiajna în următoarele zile, dar nu mai doreşte să investească.

„O să mă întîlnesc cu primarul din Chiajna marţi sau miercuri, dar nu mai vreau să fac această mutare. Procesul o să mai dureze 3-4 ani şi nu are rost. Eu doream să fac asta pentru viitor. E posibil să fac acest artificu în vară, dar acum nu mai am nevoie. Acum o să iau jucători pe societatea asta. Nu mai pot să transfer jucătorii tineri pe care eu îi doream şi aşa îi puneam pe altă societate”, a spus Becali.

UPDATE / Gigi Becali a reacţionat după declaraţiile făcute de Marius Burcă şi a anunţat că a primit o propunere de la Mircea Minea, de la Chiajna: „Ce preşedinte? Are el vreo putere? Eu vorbesc cu patronul, nu cu Burcă! Patronul este prietenul meu demult, mi-a zis că facem cum vreau eu.

M-a sunat ăsta de la Chiajna, primarul. Şi mi-a zis că pentru ce să iau eu o echipă din B, C. A zis că îmi dă echipa lui şi am jucătorii în divizia A. Dacă, prin absurd se întîmplă, bag 20 de milioane, cîştig campionatul din primul an, direct. N-am nicio treabă cu numele, se schimbă. Voi avea parte de suporteri. Am primit nişte mesaje de la galerii, care au organizat deja la prefecturi să facă miting. O să fac eu un miting, iau aprobările, cu 500.000 de oameni, ca la revoluţie.”, a spus Becali la Digisport.

Marius Burcă, preşedintele celor de la Metaloglobus, a vorbit despre discuţia pe care Gigi Becali a avut-o cu patronul clubului în vederea achiziţionării acestuia:

„N-am luat parte la nici o discuție. E de notorietate faptul că patronul nostru este fan al Stelei, merge la meciuri și stă în apropierea domnului Becali. Am discutat cu patronul nostru despre asta și mi-a explicat. A fost o discuție acum o lună, o lună și ceva.

Gigi Becali l-a întrebat despre echipa de fotbal dacă o vinde și răspunsul a fost scurt. Nu! Discuția a durat 30 de secunde. Gigi Becali poate spune ce vrea el. Nu e asta o problemă”, a spus Burcă pentru GSP.RO