EXCLUSIV | Le taiem salariile! Ne aduc mai multa paguba! Fotbalistii au fost facuti praf de presedintele clubului: Va spun ca aici e Raiul!

0
551
Concordia Chiajna
Iulian Mamele (S) si Bogdan Bucurica (D), de la Concordia Chiajna, se lupta pentru balon cu Alexandru Tudorie (C), de la Steaua Bucuresti, in timpul meciului de fotbal din etapa a III-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Areana Nationala din Bucuresti, sambata, 6 august 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Concordia Chiajna

Contactat de Pro Sport, preşedintele clubului Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a vorbit foarte “deschis” despre situaţia prin care trece clubul

“Jucătorii ne aduc mai multă pagubă. S-au obişnuit cu confortul de aici de la Chiajna. Ei cred că aici e o haltă şi o să ajungă într-o gară de aici, dar nu o să-i primească nimeni. Vedeţi care sunt condiţiile în fotbalul românesc, n-o să-i primească nimeni”

„O să luăm măsuri drastice. Le tăiem salariile, pentru că la Chiajna sunt salarii bune. S-au obişnuit cu confortul. Ei sunt într-o stare de letargie. Jucătorii nici nu pleacă în deplasări. Ei părăsesc Bucureştiul o dată la o lună jumătate, în timp ce alţii din provincie merg mii de kilometri pe an”.

„Nu antrenorii sunt problema la Chiajna, ci fotbaliştii sunt. Unora le-am dat câte două-trei şanse şi nu s-a întâmplat nimic, ne-au promis de atâtea ori”.

„Vă spun, la Chiajna e Raiul. Avem salarii de TOP 7 în România şi condiţii foarte bune de pregătire şi antrenament”.

„La Chiajna, pe banca tehnică, rămân Ursu şi Dună, antrenori licenţaţi. Momentan rămân cei doi. Sunt mâhnit în acest moment. Fotbaliştii ne aduc mai multă pagubă. Gândiţi-vă că banii din drepturile TV nu acoperă salariile lor. Noi plătim de 2-3 ori suma pe care o luăm din drepturile TV pentru a le da banii”.

„Ei niciodată nu au avut probleme cu banii, cum sunt prin alte părţi. La Chiajna nu sunt restanţe salariale, au avut ce să ducă la familii acasă. În ultima lună, eu am întârziat salariile cu două săptămâni pentru că nu se mai poate”.

„Noi, de când am promovat, am avut un plan bine stabilit. Am vrut să urcăm uşor-uşor, în clasament, de la an la an. Eu am venit de un an jumătate aici. Am fost 15 ani la Dinamo. Sunt obişnuit cu performanţele unui club mare. Vă daţi seama ce se întâmplă acum la Chiajna. Noi jucăm din ce în ce mai rău. Au fost şi două sezoane foarte grele. În primul au căzut în Liga 2 şase echipe, iar în sezonul trecut nu ne-am descurcat bine în sezonul regulat

Concordia Chiajna

copyright www.chiajna.com