Chiajna a reusit surpriza etapei si a castigat în Stefan cel Mare. -Am demonstrat ca suntem pe un drum bun-

0
1253
Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a reușit surpriza etapei și a învins Dinamo, în deplasare. Jucătorii lui Emil Săndoi s-au impus cu 1-0, prin golul reușit de Marian Cristescu.

La finalul jocului, Emil Săndoi a ținut să-și felicite jucătorii pentru dăruirea de care au dat dovadă. Antrenorul celor de la Chiajna consideră că victoria cu Dinamo va aduce mai multă liniște la echipă și speră ca restanțele financiare pe care le au de primit jucătorii săi să se achite în cel mai scurt timp.

”La începutul campionatului am avut niște probleme, e bine că a venit această victorie. Îi felicit din suflet pe jucători. Am disputat 3 jocuri în 6 zile. Cred că ne-am prezentat destul de bine, chiar dacă nu am avut o posesie covârșitoare cred că ocaziile mari ne-au aparținut. Toată echipa a făcut o partidă foarte bună, îi felicit. Sunt convins că restanțele se vor rezolva, important este să jucm noi bine.

Am fost nevoit să fac foarte multe schimbări, dar cred că băieții au demonstrat azi că pot juca de la egal la egal cu orice adversar, cred că suntem pe un drum bun. Am vrut să fac niște schimbări pe parcursul jocului, dar am fost obligat să schimb doi jucători până în repriza secundă. Totuși este bine că am obținut cele trei puncte în compania unei echipe foarte bune, cu un antrenor foarte bun”, a declarat Emil Săndoi, la finalul jocului.

Concordia Chiajna

copyright www.chiajna.com